Pagecentrum is zaterdag 24 en zondag 25 augustus verhuurd. Dit weekend kan er geen gebruik gemaakt worden van onze faciliteiten. Vanaf maandag 26 augustus bent u weer hartelijk welkom!
Crazy kart op locatie

Crazy kart op locatie

Zin om een middagje te crazy karten op eigen bepaalde locatie? Dat kan! Vanaf €185,00 p.u. kunt u ons al boeken. Dat is inclusief materiaal en een enthousiaste instructeur. 

Wat is het Crazy kart?

Het Crazy Karten start altijd met een duidelijke instructie van de instructeur. Na de uitleg en een voorbeeld, volgens het praatje-plaatje-daadje principe, gaan de deelnemers eerst oefenen. Er zijn in totaal vier karts, waarmee de deelnemers omstebeurt een aantal ronden over het parcours mogen racen. Na de oefenronde wordt er nog een korte terugkoppeling gegeven waarna de deelnemers vrij mogen rondrijden op het parcours. Het is vooral de bedoeling om stoere drifts te maken, daarom is er geen tijdwaarneming of competitie in deze activiteit verwerkt. 

Inclusief

Wij leveren materiaal (4 karts, helmen, haarnetjes en parcour) en een enthousiaste instructeur. 

Minimumleeftijd

De mimimale leeftijd voor crazy kart 8 jaar. 

Reiskosten

De reiskosten die we hanteren zijn 0,50 cent per kilometer vanaf onze postcode 9502 BW. 

Aantal personen

We hebben de  beschikking over 4 electrische karts. Dat betekent dat wij 4 personen tegelijk kunnen laten spelen. Bij meer personen wisselen de deelnemers elkaar af.