Archery Tag op locatie

Archery Tag op locatie

Zin om een middagje Archery Tag te spelen op eigen bepaalde locatie? Dat kan! Vanaf €125,00 p.u. kunt u ons al boeken. Dat is inclusief materiaal en een enthousiaste instructeur. 

Wat is archery tag?

Archery Tag, of ook wel Archery Hit of Archery Attack genoemd, is een combinatie van boogschieten en trefbal. Gewapend met handboog en een speciale rubberen pijl gaan de teams de strijd met elkaar aan. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren. Dit kan door zowel de tegenstander te raken of door schijven uit het doelpak van de tegenstanders te schieten. Het speelveld bestaat uit een veld van circa 20 bij 10 meter met schotten waar de deelnemers zich achter kunnen verschuilen. Doordat de pijlen een zachte rubberen punt hebben is Archery Tag heel veilig. Het verstoppen en ontwijken van pijlen die van alle kanten om je heen vliegen maakt deze activiteit spannend en uitdagend en vergelijkbaar met bijvoorbeeld paintball.

Inclusief

Wij leveren materiaal (Pijlen, bogen, maskers en pionen) en een enthousiaste instructeur. 

Reiskosten

De reiskosten die we hanteren zijn 0,50 cent per kilometer vanaf onze postcode 9502 BW. 

Minimumleeftijd

De mimimumleeftijd voor Archery Tag is 10 jaar. Omdat er voor het aanspannen van de boog best wel wat spierkracht nodig is adviseren wij een minimumleeftijd van 12 jaar.

Aantal personen

Heb je een groep van 16 personen dan is het fantastisch om 8 tegen 8 te spelen. Iedere deelnemer krijgt zijn eigen boog, een masker en een aantal pijlen. Het maximaal aantal personen om Archery Attack mee te kunnen spelen, is 20 personen.