Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 

Een geslaagd uitje is meer dan alleen activiteiten!

Voor, tijdens of na afloop van het uitje nog even gezellig wat eten en drinken? Pagedal heeft in het hoofdgebouw een eigen bar-restaurant. Of je nu op zoek bent naar wat lekkers bij ontvangst, een lunch of een warm/koud buffet, alles is mogelijk! Uiteraard houden wij ook rekening met diëten en allergieën zodat iedereen volledig ontzorgd wordt. 
 

 • Koffie/thee en cake
  Ontvangst
  €2,75 p.p.
  (min. 8 personen)

  Koffie/thee en cake

  Een goede start van de dag kan uiteraard niet zonder een warm ontvangst met koffie, thee en cake. Voor degene die graag iets meer willen uitpakken bieden we uiteraard ook de mogelijkheid voor ontvangst met koffie/thee en gebak. Voor deze optie rekenen we €4,25 per persoon. In alle varianten zorgen we uiteraard ook voor voldoende limonade voor de kinderen. 

 • Drinken tijdens activiteiten
  Drinken
  €2,00 p.p.
  (per uur)

  Drinken tijdens activiteiten

  Om alle deelnemers tijdens het activiteitenprogramma in de watten te leggen bieden we de mogelijkheid voor 'onbeperkt' drinken in het Adventure Park. Maak je gebruik van deze optie dan zorgen wij voor een assortiment van frisdrank, water en limonade waar de deelnemers tussen de activiteiten door onbeperkt van mogen pakken. 
 • Luxe lunch
  Lunch
  €9,95 p.p.
  (min. 8 personen)

  Luxe lunch

  Alle lunches worden aangeboden in restaurant de Pagerie. De luxe lunch bestaat uit soep, warme snack, pistoletje, wit/bruin brood, kaas en vleeswaren, zoet beleg, komkommer, tomaat en uiteraard koffie, thee, karnemelk, melk en fruit. Voor een normale lunch rekenen wij €7,95 p.p.
 • Patatmenu
  Snacks
  €4,75 p.p.
  (min. 2 personen)

  Patatmenu

  Even lekker snacken? Kies dan voor het patatmenu. Dit menu wordt aangeboden in ons restaurant de Pagerie in het hoofdgebouw van Pagedal. Het menu bestaat uit een goed bord patat met een snack naar keuze (kroket of frikandel), saus, onbeperkt limonade en een lekker ijsje na afloop. Liever een flesje frisdrank i.p.v. limonade? Daar rekenen we €1,00 p.p. extra voor.  

 • Bittergarnituur
  Hapjes
  €2,60 p.p.
  (5 stuks per persoon)

  Bittergarnituur

  Na afloop van een activiteitenporgramma nog even gezellig nazitten in ons bar-restaurant de Pagerie? Kies dan voor gezellig nazitten met bittergarnituur! Het aanbod bestaat uit een assorti van kleine snack op basis van 5 stuks per persoon. Uiteraard is het mogelijk om het aantal naar wens uit te breiden. 

 • Plate menu
  Diner
  €11,95 p.p.
  (max. 20 personen)

  Plate menu

  Onze plate menu's zijn zeer geschikt voor groepen tot 20 personen. We bieden drie verschillende varianten die allemaal worden aangeboden met een frisse salade, wedges of patat en bijbehorende saus. De drie verschillende opties waar de deelnemers uit kunnen kiezen zijn saté, hamburger of schnitzel. 
 • Warm buffet
  Diner
  €16,00 p.p.
  (min. 16 personen)

  Warm buffet

  Voor groepen vanaf 16 personen bieden we drie verschillende buffetten. Het lasagne buffet bestaat uit een lasagne maaltijd met stokbrood, italiaanse salade en dessert. Het nasi/bami buffet is aangevuld met drumsticks, satésaus, kroepoek, frisse salade en dessert. 
 • Warm/koud buffet
  Diner
  €21,00 p.p.
  (min. 12 personen)

  Warm/koud buffet

  Het warm/koud buffet bestaat uit kophaas in champignonsaus, sperziebonen met spekjes, aardappeltjes, twee frisse salades en ijs met verse aardbeien als dessert. Voor een meerprijs van €2,75 p.p. extra is het buffet uit te breiden met zalm.
 • Adventure BBQ
  BBQ
  €21,00 p.p.
  (min. 12 personen)

  Adventure BBQ

  BBQ in Adventure stijl! Dat betekent dat Pagedal de BBQ voorbereid maar je wel zelf gaat BBQ-en. De BBQ bestaat uit 4 soorten vlees (hamburger, shaslick, drumstick en karbonade), twee salades, diverse sauzen, stokbrood en fruit. De Adventure BBQ wordt aangeboden onder de overkapping bij bar-restaurant de Pagerie. 
 • Verzorgde BBQ
  BBQ
  €26,00 p.p.
  (min. 25 personen)

  Verzorgde BBQ

  Wil je graag BBQ-en zonder zelf achter de BBQ te moeten staan? Kies dan voor de verzorgde BBQ. Hier nemen wij alle zorgen uit handen. De verzorgde BBQ bestaat uit 4 soorten vlees (hamburger, shaslick, drumstick en karbonade), twee salades, diverse sauzen, stokbrood en fruit. De BBQ wordt aangeboden bij bar-restaurant de Pagerie.
 • Buffetrestaurant de Rode Loper
  Diner
  €26,95
  (min. 2 personen)

  Buffetrestaurant de Rode Loper

  Buffetrestaurant de Rode Loper ligt op 1,7 km van Pagedal en is met de auto binnen 5 minuten te bereiken. Met name voor groepen tot 16 personen is dit de perfecte manier om na afloop van een activiteitenprogramma uitgebreid te dineren. De Rode Loper heeft een uitgebreid aanbod van warme en koude gerechten. 
 • Drankconsumpties
  Drinken
  €2,50 p.c.
  binnenlands gedestilleerd

  Drankconsumpties

  Wil je dat tijdens het eten de deelnemers ook drinken kunnen bestellen? Daarvoor werken wij met consumptiemunten voor frisdrank, bier en wijn. De kosten voor deze munten zijn €2,50 per stuk. Op zoek naar een all-inclusive arrangement met onbeperkt drinken? Vraag dan naar de mogelijkheden op het aanvraagformulier.