Vrijgezellenuitje

Een Hilarisch Vrijgezellenuitje

Een origineel vrijgezellenuitje met stoere activiteiten zonder dat er wordt ingeleverd op gezelligheid en plezier, dat is ons doel. Voor groepen vanaf 8 personen is Pagedal de locatie voor een goed verzorgd vrijgezellenuitje met lekker eten en leuke activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van archery taggen of een combinatieprogramma met Bubbel en outdoor lasergame?
 

Wat kan je verwachten?
  • Een (mid)dag om nooit te vergeten!
  • Kies je eigen activiteiten
  • Arrangementen vanaf €24,50 p.p.
  • Catering van eenvoudig tot luxe
Waarom een arrangement?
  • Alles-in-1-pakket
  • Prijsvoordeel
  • Kwaliteit
  • Naar wens aanpasbaar

Actief vrijgezellenuitje op de grens van Groningen en Drenthe

Het Adventure Park is dé locatie van Groningen en Drenthe om een vrijgezellenfeest te organiseren. Met onze jarenlange ervaring weten we goed wat voor soort arrangementen passen bij een geslaagd vrijgezellenuitje. We hebben vrijgezellenfeest-arrangementen voor binnen en voor buiten. Pagedal is gevestigd in Stadskanaal in Groningen op de grens met Drenthe en met maar een halfuurtje afstand van Assen en Emmen. Vanaf de stad Groningen ben je er ook al binnen drie kwartier. 

Stel je eigen programma samen

Voor het samenstellen van je eigen vrijgezellenfeestje is er keuze uit een groot aanbod van activiteiten, kijk hiervoor bij het kopje 'Activiteiten'. Voor de vier top activiteiten (outdoor lasergame, basejump, archery hit en bubbelbal) vragen wij een meerprijs van €2,50 per persoon per activiteit. 

Catering van eenvoudig tot zeer uitgebreid

Het vrijgezellenuitje is zonder catering. Indien gewenst is het wel mogelijk om extra catering bij te boeken, zoals drinken tijdens het activiteitenprogramma of gezellig nazitten met bittergarnituur. Uiteraard is het ook mogelijk om dit programma te combineren met een BBQ of een buffet. Vermeld je wensen in het aanvraagformulier.  
 

Gezellig vrijgezellenfeest

Wil je na de activiteit nog graag even door feesten? Dan bieden wij jou de kans om bij ons een spelshow te doen. Er is keuze uit 'Ik hou van Holland' en de 'Pubquiz'. Dit zorgt gegarandeerd voor een hilarische afsluiting van je vrijgezellentijd!