Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Vrijgezellenuitje

Een Hilarisch Vrijgezellenuitje

Een origineel vrijgezellenuitje met stoere activiteiten zonder dat er wordt ingeleverd op gezelligheid en plezier, dat is ons doel. Voor groepen vanaf 8 personen is Pagedal de locatie voor een goed verzorgd vrijgezellenuitje met lekker eten en leuke activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van archery taggen of een combinatieprogramma met Bubbelbal en outdoor lasergame?
 

Wat kan je verwachten?
  • Een (mid)dag om nooit te vergeten!
  • Stel je eigen programma samen
  • Arrangementen vanaf €37,50 p.p.
  • Een paashaaspak voor de vrijgezel
Waarom een arrangement?
  • Alles-in-1-pakket
  • Prijsvoordeel
  • Kwaliteit
  • Naar wens aanpasbaar

Actief vrijgezellenuitje op de grens van Groningen en Drenthe

Het Adventure Park is dé locatie van Groningen en Drenthe om een vrijgezellenfeest te organiseren. Met onze jarenlange ervaring weten we goed wat voor soort arrangementen passen bij een geslaagd vrijgezellenuitje. Wij zijn gevestigd in Stadskanaal in Groningen op de grens met Drenthe en met maar een halfuurtje afstand van Assen en Emmen. Vanaf de stad Groningen ben je er ook al binnen drie kwartier. 

Stel je vrijgezellenfeest programma samen!

Elke vrijgezel is anders en daarom vraagt een vrijgezellenuitje ook om maatwerk. Omdat je bij ons het activiteitenprogramma zelf kan samenstellen aan de hand van de ruim 35 verschillende activiteiten die er in het Adventure Park te doen zijn creëer je een eigen originele vrijgezellenparty! Wat dacht je bijvoorbeeld van een programma met Bubbelbal, de survivalbaan en Archery Tag? Of laat je de vrijgezel toch liever een vrije val maken van onze 5,5 meter hoge Basejump? Alles is mogelijk, want jij kiest!

Maatwerk bachelorparty

In de bovenstaande tabel hebben wij een aantal standaard arrangementen samengesteld met verschillende prijsklassen. Heb jij specifieke wensen die niet in één van deze arrangementen zijn opgenomen dan horen wij dat graag. Wij gaan graag de uitdaging aan om voor jouw het perfecte vrijgezellenuitje aan te bieden.  
 

Voor elke vrijgezel een passend thema

Is de aanstaande bruid of bruidegom helemaal gek van bijvoorbeeld 'Wie is de Mol?' of 'Expeditie Robinson'? Wij zijn in staat om het activiteitenprogramma te voorzien van een passend thema zodat het programma helemaal past bij de vrijgezel. Geef je specifieke wensen door middels het aanvraagformulier.