Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Schoolreis

Schoolreis all-inclusive

Vind jij een schoolreisje naar een attractiepark of museum ook zo standaard? Vind je dat de kinderen dit jaar toe zijn aan iets nieuws? Iets origineels en meer persoonlijk? Dan heeft Pagedal precies wat je zoekt. Een schoolreis naar het Adventure Park van Pagedal staat voor een onvergetelijke middag voor jong en oud! Stel je eigen programma samen met de ruim 35 verschillende activiteiten zoals lasergame, karten, bubbelbal en survival. 
 

Wat kan je verwachten?
  • Een (mid)dag om nooit te vergeten!
  • Stel je eigen programma samen
  • Arrangementen vanaf €16,50 p.k.
  • Onbeperkt limonade
Waarom een arrangement?
  • Alles-in-1-pakket
  • Prijsvoordeel
  • Kwaliteit
  • Naar wens aanpasbaar

Het leukste schoolreisje op de grens van Groningen en Drenthe

Voor een leuk en actief schoolreisje ben je bij het Adenture Park aan het juiste adres. Het Adventure Park ligt vlakbij Winschoten en Veendam; op 30 minuten rijden van Emmen en Assen en 45 minuten van de stad Groningen. 

Stel je eigen schooluitstapje samen

Een geslaagd schoolreis programma valt of staat met de invulling van de activiteiten. Pagedal biedt hiervoor de mogelijkheid om een schoolreis helemaal naar eigen smaak samen te stellen aan de hand van de ruim 35 verschillende activiteiten die er in het Adventure Park te doen zijn. Wij vinden het belangrijk dat er voor ieder kind iets leuks te doen is. Een combinatie van bijvoorbeeld outdoor lasergame, tokkelen, Crazy karten en Archery Tag valt bij veel kinderen dan ook goed in de smaak.

 

Gebruik Recreatiezone

In de bovenstaande schoolreis arrangementen is het gebruik van onze Recreatiezone altijd inbegrepen. Dit is een gezellige plek achter het hoofdgebouw van Pagedal met o.a. een sportkooi, beachvolleybalveld, airtrampoline, zandwaterspeelplaats en aansluiting op de Pageplas. Het gebruik van de Recreatiezone is zonder begeleiding van Pagedal maar wel inclusief het gebruik van vier driepersoonskano's inclusief zwemvesten en peddels. Zorg er als school wel voor dat er voldoende begeleiders mee gaan die toezien op de veiligheid.

Lekker buitenspelen!

Vele kinderen zitten tegenwoordig heel veel binnen en buitenspelen komt er nauwelijks van. Als school wil je daarom graag dat het jaarlijkse schoolreisje een actief programma is waarbij de kinderen op een leuke manier worden uitgedaagd om samen te spelen. De schoolreisjes van Pagedal spelen hier bewust op in. Met de verschillende activiteiten van het Adventure programma worden de kinderen gestimuleerd om samen te gaan spelen en actief bezig te zijn.

Maatwerk schoolreisjes

Bieden de bovenstaande arrangementen niet iets wat bij jullie wensen aansluit? Vermeld dan je specifieke wensen in het aanvraagformulier. Wij doen graag ons best om zo goed mogelijk invulling te geven aan de extra wensen.