Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Personeelsfeest

Een Spetterend Personeelsfeest

Houd jij wel van een feestje en zou je dat graag eens samen met je collega's willen doen? Pagedal biedt een aantal leuke feestavond arrangementen die zeer geschikt zijn als invulling voor een personeelsfeest, feestavond of bedrijfsfeest. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 'Ik hou van Holland feestavond', een 'Crazy Bingo' of de 'Jongens tegen de meisjes spelshow'? Onder leiding van een ervaren presentator gaat het feestje nog door tot in de kleine uurtjes. 
 

Wat kan je verwachten?
  • Een super gezellige avond met je collega's
  • Spelshow naar keuze
  • Arrangementen vanaf €34,50 p.p.
  • Goed verzorgde catering
Waarom een arrangement?
  • Alles-in-1-pakket
  • Prijsvoordeel
  • Kwaliteit
  • Naar wens aanpasbaar

Een spetterend bedrijfsfeest in Groningen en Drenthe

Veel gezelligheid en muziek, leuke en gevarieerde opdrachten en een enthousiaste presentator. Afhankelijk van de groepsgrootte vindt de spelshow plaats in het zijgedeelte van ons bar/restaurant de Pagerie of in een eigen ruimte in het Pagecentrum. Voor collega's die van ver komen hebben we ook een oplossing. Een overnachting op ons vakantiepark zorgt dat niemand 's nachts naar huis hoeft te rijden, wel zo makkelijk!
 

Kies je eigen stijl personeelsfeest

Pagedal biedt verschillende spelshows aan, denk daarbij aan 'Ik hou van Holland' of de Pubquiz, Op aanvraag zijn er ook andere mogelijkheden, zoals 'Jongens tegen de Meisjes', 'Crazy Bingo' of een 'Wie is de Mol diner'. Ook thema-avonden zoals een 'Western night', een maffia avond of het 'Faute Veesje' behoren tot de mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden

 

Geslaagd bedrijfsfeest = goede catering

Om er een geslaagde avond van te maken adviseren wij om er catering bij te boeken. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Start bijvoorbeeld met een warm/koud buffet en eindig de avond met gezellig nazitten met bittergarnituur. In overleg doen wij ook graag een voorstel voor een all-inclusive feestavond met onbeperkt drinken. 


Vrijblijvend voorstel voor personeelsfeest

Ben je overtuigd dat wij de juiste invulling kunnen geven aan jouw personeelsfeest? Doe dan een reserveringsaanvraag en vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier. 

Maatwerk feestavond

Het is ieder jaar weer dé ultieme uitdaging: een bedrijfsfeest organiseren die voor iedereen leuk is! Zeker bij groepen groter dan 30 personen kan het behoorlijk lastig zijn om een programma samen te stellen waar iedereen vrolijk van wordt. Blijf niet zelf worstelen met alle wensen en meningen, wij denken graag mee om er een onvergetelijke avond van te maken.