Personeelsfeest

Een Spetterend Personeelsfeest

Het bedrijfsuitje all-inclusive is het programma voor een gezellig personeelsuitje of afdelingsdag. De inhoud van het programma kan je naar eigen smaak worden samengesteld uit 21 verschillende activiteiten in het Adventure Park. Op deze manier kan er een leuk en gevarieerd programma ontstaan.
 

Wat kan je verwachten?
  • Ook saaie collega's kunnen feesten!
  • Spelshow naar keuze
  • Arrangementen vanaf €27,50 p.p.
  • Catering van eenvoudig tot luxe
Waarom een arrangement?
  • Alles-in-1-pakket
  • Prijsvoordeel
  • Kwaliteit
  • Naar wens aanpasbaar

Een spetterende feestavond

Veel gezelligheid en muziek, leuke en gevarieerde opdrachten en een enhousiaste presentator. Afhankelijk van de groepsgrootte vindt de spelshow plaats in het zijgedeelte van ons bar/restaurant de Pagerie of in een eigen ruimte in het Pagecentrum. 
 

Kies je eigen spelshow!

Pagedal biedt verschillende spelshows aan, denk daarbij aan 'Ik hou van Holland' of de Pubquiz, Op aanvraag bieden zijn er ook andere mogelijkheden, zoals 'Jongens tegen de Meisjes', 'Crazy Bingo' of een 'Wie is de Mol diner'. Informeer naar de mogelijkheden
 

Goed verzorgde catering

Om er een geslaagde avond van te maken adviseren wij om er catering bij te boeken. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Start bijvoorbeeld met een warm/koud buffet en eindig de avond met gezellig nazitten met bittergarnituur. In overleg doen wij ook graag een voorstel voor een all-inclusive feestavond met onbeperkt drinken. 


Geinteresseerd?

Ben je overtuigd dat wij de juiste invulling kunnen geven aan jouw personeelsfeest? Doe dan een reserveringsaanvraag en vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier. 

Maatwerk

Het is ieder jaar weer dé ultieme uitdaging: een bedrijfsuitje organiseren dat voor iedereen leuk is! Zeker bij groepen groter dan 30 personen kan het behoorlijk lastig zijn om een programma samen te stellen waar iedereen vrolijk van wordt. Gelukkig heb je op Pagedal de oplossing in handen! Hier heb je een bedrijfsuitje met verschillende programmaonderdelen, waardoor er voor iedereen wat moois is. Voor groepen vanaf 30 personen bieden wij maatwerk.