Klassenuitje

Een Onvergetelijk Klassenuitje

Ga je een klassenuitje organiseren en vind je het lastig om een leuke activiteit te verzinnen? Kom met je klasgenoten naar het Adventure Park op Pagedal! Wij bieden actieve uitjes, speciaal voor klassen. Na een korte uitleg van onze instructeur ga je van start met jullie eigen gekozen activiteit. Kijk snel verder wat de mogelijkheden zijn!
 

Wat kan je verwachten?
  • Dat je leraar best gezellig kan zijn!
  • Kies je eigen programma
  • Arrangementen vanaf €12,50 p.p.
  • Drinken en lekkers inclusief
Waarom een arrangement?
  • Alles-in-1-pakket
  • Prijsvoordeel
  • Kwaliteit
  • Naar wens aanpasbaar

Actief klassenuitje op de grens van Groningen en Drenthe

Het klassenuitje all-inclusive is leuk voor jong en oud en voor grote en kleine klassen. Pagedal Adventure Park ligt vlakbij Veendam en Winschoten en is op maar een half uur rijden afstand van Emmen en Assen. Vanuit de stag Groningen sta je in 45 minuten bij ons op de stoep.

Kies je eigen activiteit

Met het klassenuitje all-inclusive kan je als klas kiezen uit één van de drie activiteiten die er voor dit programma geselecteerd zijn. Deze drie verschillende activiteiten zijn Outdoor Lasergame, Bubbelbal en Archery Tag. 

Outdoor lasergame
Het klassenuitje outdoor lasergame staat garant voor een actieve middag. Er worden potjes van 7 tegen 7 gespeeld. We garanderen er zeker 1 uur speeltijd per kind is. Bij groepen met meer dan 21 personen betekent dit wel dat de activiteit automatisch met 30 minuten wordt verlengd. 

Bubbelbal
Voor deze activiteit moet je wel tegen een stootje kunnen. Goed ingepakt in een grote luchtbal gaan de deelnemers voetballen. Doordat het spelen met de bubbelballen erg intensief is wordt er veel afgewisseld. Er worden potjes van maximaal 5 minuten met 5 tegen 5 gespeeld. 

Archery Tag
Archert Tag of archer hit lijkt erg op een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Uitgerust met een boog, masker en een pijl met een zachte punt gaan de deelnemers de strijd tegen elkaar aan. Met Archery Tag worden er ook potjes van 5 minuten van 7 tegen 7 gespeeld. 


Klassenuitje All-inclusive

Na afloop van het activiteitenprogramma is er voor alle deelnemers nog wat te drinken en lekkers in de boshut van het Adventure Park. Dat is wel verdient na zo'n actief uitje.


Patatje na afloop?

Het is ook mogelijk om na afloop een patatmenu te nuttigen. Dit is inclusief patat, snack naar keuze, limonade en een ijsje voor maar €4,50 per persoon. (In het Arrangement Large is deze optie al toegevoegd.)
 

Geinteresseerd?

Maak een keus uit onderstaande arrangementen en doe vermeld je extra wensen in het opmerkingsveld bij de reserveringsaanvraag.