Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Klassenuitje

Een Onvergetelijk Klassenuitje

Ga je een klassenuitje organiseren en vind je het lastig om een leuke activiteit te verzinnen? Kom met je klasgenoten naar het Adventure Park op Pagedal! Wij bieden actieve uitjes, speciaal voor klassen. Na een korte uitleg van onze instructeur ga je van start met jullie zelf gekozen activiteit. Na afloop nog even wat eten of zwemmen in het overdekte zwembad, het kan allemaal!
 

Wat kan je verwachten?
  • Dat je leraar best gezellig kan zijn!
  • Kies je eigen activiteit(en)
  • Arrangementen vanaf €10,50 p.p.
  • Drinken en lekkers inclusief
Waarom een arrangement?
  • Alles-in-1-pakket
  • Prijsvoordeel
  • Kwaliteit
  • Naar wens aanpasbaar

Actief klassenuitje op de grens van Groningen en Drenthe

Het klassenuitje all-inclusive is leuk voor jong en oud en voor grote en kleine klassen. Pagedal Adventure Park ligt vlakbij Veendam en Winschoten en is op maar een half uur rijden afstand van Emmen en Assen. Vanuit de stad Groningen sta je in 45 minuten bij ons op de stoep. Met meer dan 35 verschillende activiteiten zijn wij in staat om gevarieerde klassenuitjes aan te bieden met eventueel nog lekker eten na afloop. 

Stel je eigen klassenuitje samen

Met de klassenuitjes van Pagedal is het mogelijk om je eigen activiteitenprogramma samen te stellen. Ben je op zoek naar iets actiefs dan is het klassenuitje outdoor lasergame wellicht wel een optie. Voor klassen die meer op zoek zijn naar iets avontuurlijks is het klassenuitje survival in combinatie met de Basejump heel geschikt. Wil je het helemaal dol maken, dan is het Crazy karten de ultieme activiteit voor een origineel klassenuitje. 

 

Drinken en lekkers inclusief

Alle klassen- en kinderuitjes van het Adventure Park zijn inclusief drinken en lekkers. Na afloop van het activiteitenprogramma kunnen alle deelnemers dus geniten van een glaasje frisdrank, water of limonade en een zakje chips. Dat is wel verdient na zo'n actief uitje.


Patatje na afloop?

Het is ook mogelijk om na afloop een patatmenu te nuttigen. Dit is inclusief patat, snack naar keuze, limonade en een ijsje voor maar €4,75 per persoon (in het Large arrangement is deze optie al toegevoegd.)