Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Kinderfeestje

De allerleukste kinderfeestjes!

Het leukste feestje van Groningen en Drenthe beleef je in Stadskanaal bij het Adventure Park Pagedal. Wij begrijpen als geen ander dat een kinderfeestje één van de hoogtepunten van het jaar is voor de jarige job, en bieden dan ook supervette activiteiten voor jongens en meisjes. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een spannend potje lasergame, lekker vies worden met het survivalparcours of karten op de Crazy kartbaan. Ook een patatje en lekker zwemmen na afloop hoeft niet te ontbreken. 
 

Wat kan je verwachten?
  • De leukste in Groningen en Drenthe
  • Stel je eigen feestje samen
  • Arrangementen vanaf €10,50 p.k.
  • Drinken en lekkers inclusief
Waarom een arrangement?
  • Alles-in-1-pakket
  • Diverse prijsklasse
  • Wel zo makkelijk
  • Naar wens aanpasbaar

Stoer kinderfeestje op de grens van Groningen en Drenthe

Je kind is binnenkort jarig en je wilt als ouders hier graag een onvergetelijke dag van maken. Pagedal helpt je graag om dat te kunnen realiseren, want de feestjes van het Adventure Park zijn populair en actief. Wij zijn gevestigd in Stadskanaal vlakbij Winschoten en Veendam en binnen een half uur sta je vanuit Emmen en Assen ook bij ons op de stoep. Vanaf de stad Groningen is het ook maar 45 minuten rijden.

Kies je leukste verjaardagsfeestje

Ieder kind is verschillend! Daarom bieden wij verschillende kinderfeest activiteiten die geschikt zijn als kinderfeestje. Bij een kinderfeestje van 1 uur heb je de mogelijkheid om één activiteit naar keuze te kiezen, maar bij kinderfeestjes van 1,5 en 2 uur kan je ook een combinatie maken van meerdere activiteiten.


Nog een patatje na afloop?

Na afloop is het mogelijk om een kinderfeestmenu te nuttigen in bar/restaurant de Pagerie. Het kinderfeestmenu bestaat uit patat, snack naar keuze, limonade en een ijsje en kost maar €4,75 per kind. Houd je heel erg van de McDonald's dan is het ook mogelijk om na afloop van je feestje een Happy Meal te kiezen bij de McDonald's in Stadskanaal (wel zelf vervoer regelen). De kosten voor een Happy Meal menu zijn €3,95 per kind. Wil je gebruik maken van een kinderfeestmenu of Happy Meal menu, geef dit dan aan in het aanvraagformulier.


Verjaardagspartijtje met zwemmen?

Tegen een meerprijs van €2,50 per persoon kan je voor of na je feestje ook gebruik maken het zwembad van Pagedal. Houd er wel rekening mee dat het zwembad met de reguliere openingstijden alleen op de woensdagmiddag van 15:45 tot 19:00, op de vrijdagmiddag van 17:30 tot 20:30, op de zaterdag van 13:00 tot 18:00 en de zondag van 10:00 tot 15:00 uur geopend is. Wil je gebruik maken van het zwembad geef dit dan aan in het aanvraagformulier.