Kinderfeestje

Een Stoer Kinderfeestje

Het leukste feestje van Groningen en Drenthe beleef je in Stadskanaal bij het Adventure Park Pagedal. Je kunt kiezen uit een spannennd potje lasergame in het bos of een middag survivalen op ons parcours. Daarnaast zijn er nog vele extra opties. Eén ding is zeker: dit feestje zullen de kinderen niet snel meer vergeten!
 

Wat kan je verwachten?
  • Misschien wel het allerleukste feestje ooit!
  • Kies je eigen kinderfeestje
  • Arrangementen vanaf €10,00 p.k.
  • Drinken en lekkers inclusief
Waarom een arrangement?
  • Alles-in-1-pakket
  • Diverse prijsklasse
  • Wel zo makkelijk
  • Naar wens aanpasbaar

Actief kinderfeestje op de grens van Groningen en Drenthe

Een kinderfeestje organiseren? In het Adventure Park zijn de feestjes populair en actief. Het Adventure Park ligt vlakbij Winschoten en Veendam en binnen een half uur ben je er vanuit Emmen en Assen. Vanaf de stad Groningen is het ook maar 45 minuten rijden.

Kies je leukste kinderfeestje

Zowel jongens als meisjes genieten enorm van het actieve spel outdoor lasergame maar is dit wel het kinderfeestje dat jij wilt? Naast het kinderfeestje lasergame kan je namelijk ook kiezen uit het kinderfeestje survival, kinderfeestje Crazy kart of een combinatiefeestje. Alle kinderfeestjes zijn inclusief drinken en lekkers na afloop. 

Kinderfeestje outdoor lasergame
Het lasergame wordt gespeeld op de twee lasergame velden in het Adventure Park. Standaard wordt de spelvorm ‘team deadmatch’ gespeeld, maar in overleg met de instructeur is het ook mogelijk om bijvoorbeeld ‘destroy the captain’ te spelen. 

Kinderfeestje survival
Lekker ravotten, vies worden, maar bovenal veel plezier. Onder leiding van een instructeur gaan de kinderen de survivalbaan bedwingen. Met 12 uitdagende hindernissen is dit survivalparcours misschien wel de ruigste van heel Groningen en Drenthe. 

Kinderfeestje Crazy kart
Met het Crazy kart kinderfeestje gaan de kinderen onder leiding van een instructeur omstebeurt karten met de elecktrische karts. Het Crazy kart is geschikt voor groepen tot 15 personen.

Combinatiefeestje
Een combinatiefeestje is ook een mooie optie, in dat geval kun je ervoor kiezen om bovenstaande activiteiten te combineren. 
 

Nog een patatje na afloop?

Na afloop is het mogelijk om een kinderfeestmenu te nuttigen in bar/restaurant de Pagerie, dat bestaat uit patat, snack naar keuze, limonade en een ijsje voor maar €4,50 per kind. Ook is het mogelijk om bij McDonald's Stadskanaal een Happy Meal te nemen, in dat geval ben je wel zelf verantwoordelijk voor het organiseren van vervoer naar de McDonalds.