Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Familiedag

Een veel te Gezellige Familiedag

Hoe gezellig is het om eens per jaar je eigen familie weer eens te zien. Onder het genot van een kopje koffie gezellig bijkletsen en veel lachen. Wij begrijpen als geen ander dat er voor een geslaagd familieuitje meer nodig is dan goede zitplaatsen en lekker eten. Wij bieden daarom diverse familiedag arrangementen met leuke activiteiten, veel ontspanning en een goed verzorgde catering. Een familiedag op Pagedal staat voor plezier voor jong en oud.
 

Wat kan je verwachten?
  • Leuke activiteiten voor jong en oud
  • Goed verzorgde catering
  • Arrangementen vanaf €24,50 p.p.
  • Heel veel plezier!
Waarom een arrangement?
  • Alles-in-1-pakket
  • Prijsvoordeel
  • Kwaliteit
  • Naar wens aanpasbaar

Een gezellige familiedag op de grens van Groningen en Drenthe

Hoe je een familiedag bij Pagedal precies voor je moet zien? Terwijl opa en kleinzoon een dappere poging wagen om een nieuw record te vestigen met het boogschieten horen we hard geschreeuw van de Basejumptoren waar tante zojuist een vrijeval sprong heeft gemaakt. Tussen de activiteiten door is er uiteraard ruim gelegenheid om elkaar te spreken en veel te lachen. 

Stel je eigen familiefeest samen!

Met onze jarenlange ervaring weten we goed wat voor soort arrangementen passen bij een geslaagde familiedag. De kracht van onze arrangementen is dat je het activiteitenprogramma zelf kan samenstellen. Wij vinden het daarbij belangrijk dat er voor iedereen een leuke activiteit in het programma is opgenomen. Dus niet alleen hele actieve activiteiten maar ook samenwerking, denkopdrachten en iets grensverleggend. 

 

Een culinaire familieuitje?

Een leuk dag weg met de hele familie valt of staat met een goed verzorgde catering. Dat beseffen wij als geen ander en daarom hebben wij verschillende mogelijkheden voor elk type budget. In de bovenstaande arrangementen staan al verschillende opties genoemd. Heb je andere wensen voor de invulling van de catering geef dit dan door in het aanvraagformulier. Het meenemen en gebruiken van eigen catering is alleen toegestaan bij de Recreatiezone van Pagedal. Hier mag eigen drinken en lekkers worden meegenomen. 
 

Gebruik recreatiezone met airtrampoline, zandwaterspeelplaats en sportkooi

In de bovenstaande arrangementen is rekening gehouden met het gebruik van de Recreatiezone van Pagedal. De Recreatiezone is een gezellig plek achter het Pagecentrum met o.a. een sportkooi, beachvolleybalveld, zandwaterspeelplaats, airtrampoline en aansluiting op de Pageplas. Tijdens het gebruik van de Recreatiezone kan er ook gebruik worden gemaakt van twee driepersoons kano's inclusief peddels en zwemvesten. 

 

Lekker zwemmen na afloop?

Om je familiemiddag nog leuker te maken bieden we de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief gebruik te maken van het zwembad van Pagedal. Voor €2,50 per persoon kan er tijdens of na afloop van de familiedag, binnen de geldende openingstijden, gebruik worden gemaakt van het overdekte zwembad van Pagedal.