Familiedag

Een veelste Gezellige Familiedag

Wij bieden een dag waarbij er voor de hele familie leuke activiteiten te doen zijn. De spellen worden aangepast aan de familie. Op de dag zelf maken we verschillende teams op basis van leeftijd en dan kun je per activiteit mensen inzetten en punten verdienen. Zo heb je een onvergetelijke dag voor je neefje, mama en zelfs opa!
 

Wat kan je verwachten?
  • Misschien wel de leukste familiedag ooit!
  • Stel je eigen programma samen
  • Arrangementen vanaf €22,50 p.p.
  • Geschikt voor jong en oud
Waarom een arrangement?
  • Alles-in-1-pakket
  • Prijsvoordeel
  • Kwaliteit
  • Naar wens aanpasbaar

Een actieve familiedag op de grens van Groningen en Drenthe

De Familiedag is leuk voor grote groepen en kleine groepen en zowel kinderen als volwassenen zullen een fantastische dag hebben. Het Adventure Park ligt op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal en ligt op een halfuurtje rijden van Assen en Emmen. Het familiedag all-inclusive arrangement is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. In het onderstaande overzicht kan je zien wat de kosten en mogelijkheden per variant zijn. In overleg is het mogelijk om de samenstelling van het arrangement te wijzigen.

Stel je eigen programma samen!

Met onze jarenlange ervaring weten we goed wat voor soort arrangementen passen bij een familiefeest. We bieden een divers aanbod aan mogelijkheden en of je nu op zoek bent naar een actieve invulling van de dag of een relaxt familiefeest, wij zorgen dat het een ongedwongen dag wordt voor jong en oud. Terwijl opa en zijn kleinzoon aan het boogschieten zijn, zijn oom en tante rond het kampvuur bezig met het oplossen van een lastig raadsel. De groep wordt in gelijke teams verdeeld en er is eeuwige roem te winnen. Per onderdeel kun je mensen inzetten, zodat het voor alle leeftijden geschikt is, niets is verplicht. Mocht iemand niet aan een activiteit kunnen deelnemen dan is dat geen probleem. Alles wordt op maat gemaakt en je kan zelf aangeven hoe actief je het wilt maken.

Voor jong en oud

De meeste activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, daarom zetten we speciaal voor de kleinere kinderen een springkussen klaar. Op die manier kunnen zij zich heerlijk vermaken. 


Een BBQ of warm buffett?

Een geslaagde familiedag valt of staat met een goed verzorgde catering. Dat beseffen wij als geen ander en daarom hebben wij verschillende mogelijkheden voor elk type budget. Of je nou gewoon een lekkere vet hap na afloop wilt nuttigen of een goed verzorgde BBQ, alles is mogelijk! 

 

Met zorg samengestelde arrangementen

Op basis van onze jarenlange ervaring met het organiseren van familiedagen hebben wij een drietal arrangementen samengesteld. Voldoen onderstaande arrangementen niet aan jouw wensen of verwachtingen? Laat het ons weten. Wij doen graag een vrijblijvend voorstel op maat.