Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Bedrijfsuitje

Origineel en Duurzaam Bedrijfsuitje

De bedrijfsuitjes van Pagedal bestaan uit een combinatie van teambuilding, veel plezier en een goed verzorgde catering. Deze ingrediënten vormen samen de basis voor een origineel bedrijfsuitje waar alle collega's nog jarenlang over kunnen napraten. Ook voor een afdelingsuitje, personeelsuitje en actief bedrijfsuitje in Groningen en Drenthe ben je bij ons aan het juiste adres. 
 

Wat kan je verwachten?
  • Top kwaliteit en beleving!
  • Stel je eigen programma samen
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Goed verzorgde catering
Waarom een arrangement?
  • Alles-in-1-pakket
  • Prijsvoordeel
  • Kwaliteit
  • Naar wens aanpasbaar

Een gezellig bedrijfsuitje op de grens van Groningen en Drenthe

Alhoewel onze naam misschien anders doet vermoeden zijn onze bedrijfsuitjes niet alleen voor sportieve, fanatieke ADHD-ers. Wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer op zijn of haar manier wordt uitgedaagd. Het activiteitenprogramma van onze personeelsuitjes zijn daarom altijd opgebouwd uit een combinatie van verschillende type activiteiten. Op deze manier is er voldoende uitdaging voor de denkers, doeners en lachers.
 

Stel je eigen activiteitenprogramma samen

Voor de inhoud van het activiteitenprogramma kan er worden gekozen uit de ruim 35 verschillende activiteiten die er in het Adventure Park te doen zijn. Heb je op voorhand al een aantal activiteiten die je heel graag in het programma wilt opnemen, vermeld dit dan in het aanvraagformulier. 


Compleet verzorgt tot in de kleine details

Voldoen de bovenstaande arrangementen niet helemaal aan jouw wensen? Geen probleem! Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of teambuildinguitje helemaal naar wens en smaak vorm te geven. Geef je wensen daarom aan in het aanvraagformulier.

Duurzaam en maatschappelijk bedrijfsuitje

Heb jij de wens om jullie bedrijfsuitje ook tot nut te laten zijn voor de maatschappij? Met de Goede Doelen Challenge bieden wij bedrijven en organisaties een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje. Met dit arragement strijden de deelnemers voor een vooraf gekozen goede doel. Winnen ze het activiteitenprogramma dan ontvangst de groep een geldcheque en wordt het gewonnen geldbedrag overgemaakt naar het door hun gekozen Goede Doel.