Bedrijfsuitje

Een Gezellig & Actief Bedrijfsuitje

Zoek je een origineel en actief bedrijfsuitje met een activiteitenprogramma in combinatie met lekker eten en een gezellige avond? Het Adventure Park in Stadskanaal biedt een aantal hele leuke activiteiten en programma’s aan. Groepen van 10 tot 500 personen zijn hiervoor bij Pagedal op het juiste adres. Bekijk de arrangementen en kies het perfecte bedrijfsuitje.
 

Wat kan je verwachten?
  • Top kwaliteit en beleving!
  • Stel je eigen programma samen
  • Arrangementen vanaf €24,50 p.p.
  • Catering van eenvoudig tot luxe
Waarom een arrangement?
  • Alles-in-1-pakket
  • Prijsvoordeel
  • Kwaliteit
  • Naar wens aanpasbaar

Een actief en gevarieerd bedrijfsuitje op de grens van Groningen en Drenthe

Het Adventure Park is dé locatie van Groningen en Drenthe om een bedrijfsuitje te organiseren. Met onze jarenlange ervaring weten we goed wat voor soort arrangementen passen bij een geslaagd bedrijfsuitje. De bovenstaande uitjes zijn bedrijfsuitjes die al meerdere malen georganiseerd zijn. Het Adventure Park ligt in Stadskanaal op de grens van Groningen en Drenthe en ligt op maar een halfuurtje afstand van Assen en Emmen. Vanaf de stad Groningen ben je er ook al binnen drie kwartier. Een bedrijfsuitje met je collega’s organiseren doe je bij het Adventure Park Pagedal.

Stel je eigen activiteitenprogramma samen

Voor het samenstellen van  je eigen groepsuitje kan er gekozen worden uit onderstaande activiteiten. Voor de vier top activiteiten (outdoor lasergame, basejump, archery hit en bubbelbal) vragen wij een meerprijs van €2,50 per persoon per activiteit.

Compleet verzorgt tot in de kleine details

Behalve het zorgen voor een leuk en uitdagend activiteitenprogramma voor het bedrijfsuitje denken wij graag met je mee over een gepaste invulling van de catering. We bieden een divers aanbod aan mogelijkheden en of je nu op zoek bent naar een actief en sportief bedrijfsuitje, een relax bedrijfsfeest, een echt teambuildinguitje of een all-inclusive bedrijfsweekend. Wij bieden het allemaal aan. 


Maatwerk

Door onze mooie locatie op de grens van Groningen en Drenthe heeft het Adventure Park Pagedal de perfecte sfeer voor een geslaagd bedrijfsuitje. Zoek je een bedrijfsuitje met wensen waar onze standaard arrangementen niet aan voldoen? Voor groepen vanaf 30 personen maken wij ook graag een voorstel op maat.