Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Vlotbouwen

Vlotbouwen

Vlotbouwen in Groningen kan in het Adventure Park in Stadskanaal. Deze originele teambuilding-activiteit is leuk voor jong en oud. Een goede samenwerking is noodzakelijk bij het vlotbouwen en daarom is deze activiteit zeer geschikt als een teambuildingsuitje met de klas, familie of collega’s. Het Adventure Park ligt op 30 minuten rijden van Groningen, Emmen en Assen. 

Samen met je collega's, vrienden of familie gaan jullie met behulp van palen, tonnen en veel touw proberen zelf een vlot in elkaar te zetten. Uiteraard krijg je hier en daar wat tips van de instructeur die deze activiteit begeleid. Nadat het vlot klaar is moet er natuurlijk ook op worden gevaren maar niet voordat het vlot uitgebreid gecheckt is door de instructeur. Nadat het vlot een ronde over het meer heeft gedaan, kan het vlot weer netjes worden afgebroken en opgeruimd. 

In- of outdoor

Vlotvaren wordt aangeboden op het strandje van de Pageplas en is daarmee dus een outdoor activiteit. Houd er rekening mee dat je nat kan worden en pas je kledingkeuze daarop aan. 


Minimumleeftijd

De minimum leeftijd voor vlotvaren is 8 jaar. Daarnaast moeten de deelnemers in het bezit zijn van een zwemdiploma A en B. 


Aantal personen

Vlotvaren is als losse activiteit geschikt voor groepen tot 20 personen. Bij groepen met meer dan 20 personen is het mogelijk om het vlotvaren in te zetten als onderdeel van een combinatieprogramma met meerdere activiteiten. In een combinatieprogramma is het mogelijk om met meer dan 20 personen te komen vlotvaren.

Deze activiteit wordt aangeboden in de volgende programma's: