Pagecentrum is zaterdag 24 en zondag 25 augustus verhuurd. Dit weekend kan er geen gebruik gemaakt worden van onze faciliteiten. Vanaf maandag 26 augustus bent u weer hartelijk welkom!
Tjoekbal

Tjoekbal

Een originele teamsport met bal en trampoline, zo kan je Tjoekbal misschien wel het beste omschrijven. De sport heeft veel overeenkomsten met handbal, maar in plaats van te scoren door de bal in een doel te gooien, scoor je nu door de bal in een kleine trampoline te gooien en het door een teamgenoot te laten vangen. Een leuk en actief spel die met name bij familiedagen erg tot zijn recht komt.

In- of outdoor

Tjoekbal kan zowel indoor als outdoor worden aangeboden. Bij de indoor variant wordt het spel aangeboden in de sport- of tennishal van het Pagecentrum. Bij de outdoor variant bieden we het aan op het grasveld direct naast het Adventure Park.

 

Minimumleeftijd

Voor Tjoekbal hanteren we een minimum leeftijd van 8 jaar.


Aantal personen

Tjoekbal is als losse activiteit geschikt voor groepen tot 16 personen. In de meeste gevallen wordt Tjoekbal ingezet als onderdeel van een combinatieprogramma met meerdere activiteiten. In een combinatieprogramma is het mogelijk om deze activiteit met meer dan 16 personen te doen.