Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Survivalbaan

Survivalbaan

Zin in een actieve en sportieve uitdaging? Test met je vrienden, familie of collega’s je doorzettingsvermogen op onze 500-meter lange stormbaan. Deze uitdagende survivalbaan in Stadskanaal kan gekozen worden als een activiteit in een activiteitenprogramma maar kan ook los geboekt worden als groepsuitje of kinderfeestje. Met een aantal uitdagende onderdelen over het water en in de lucht is het survivalparcours een hele uitdagende activiteit voor volwasssenen. Ook kinderen kunnen met begeleiding prima over de baan en vinden dit vaak prachtig. Niet spannend genoeg? Een blindenbril in elke groep maakt de stormbaan nog leuker. 

In- of outdoor

De survivalbaan ligt in het Adventure Park en kan dus alleen outdoor worden aangeboden. Houd er rekening mee dat je vies gaat worden!

 

Minimumleeftijd

De minimale leeftijd voor de stormbaan is 8 jaar. Doordat alle onderdelen op verschillende manieren gedaan kunnen worden is het parcours geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De moeilijkheidsgraad van het parcours wordt aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. 

Aantal personen

De survivalbaan is als losse activiteit geschikt voor groepen tot 20 personen. In de meeste gevallen wordt deze activiteit ingezet als onderdeel van een combinatieprogramma met meerdere activiteiten. In een combinatieprogramma is het mogelijk om de stormbaan met meer dan 20 personen te doen. 

Stuur mij een voorstel!