Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Quad rijden

Quad rijden

Iedereen wil het een keer proberen: quad rijden! Onze quadbaan biedt jou de ultieme kans om dit spektakel te beleven. Nadat de instructeur de veiligheidsinstructies heeft gegeven, kunnen de helmen op en worden de 50 of 110-cc quads gestart. Het quadparcours bestaat uit heuvels, scherpe bochten en een modderpoel. In het Adventure Park krijg je een quad ervaring waar je nog lang over zal napraten! Quad rijden is een spectaculaire activiteit die geschikt is voor verschillende groepsuitjes zoals een familiedag, vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje.

In- of Outdoor

Het quadrijden vind plaats op een speciaal daarvoor ingericht parcours in het Adventure Park. Quadrijden is dus een outdoor activiteit bij uitstek. 


Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor Quadrijden is 12 jaar. Deelnemers onder de 18 jaar moeten schriftelijk goedkeuring van hun ouders hebben gekregen om aan deze activiteit deel te mogen nemen. Er kan gekozen worden uit twee 50-cc of twee 110-cc quads. Voor deelnemers t/m 17 jaar adviseren wij 50-cc quads. 


Aantal personen

Quadrijden op Pagedal is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen. Hiervoor bieden wij een gevarieerd programma in combinatie met één of meerdere andere activiteiten in het Adventure Park. De groep wordt daarbij verdeeld in kleinere groepen, waarbij elke groep één keer gaat quadrijden. Er wordt gebruik gemaakt van twee quads waar de deelnemers omstebeurt mee over het parcours mogen rijden.