Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Outdoor lasergame

Outdoor lasergame

Op zoek naar een leuke activiteit in de buitenlucht? Dan is outdoor lasergame echt iets voor jouw! Het outdoor lasergame wordt gespeeld op de twee ingerichte lasergame velden in het Adventure Park. De speelvelden beschikken over diverse obstakels en schuilplaatsen waardoor het spel extra spannend wordt. Bij outdoor lasergame wordt het beste van indoor lasergame en paintball gecombineerd tot één groot belevingsspel. Het grote voordeel hierbij is dat je actief bent in de buitenlucht zonder er pijnlijke blauwe plekken aan over te houden.

In- of outdoor

Outdoor lasergame wordt aangeboden in het Adventure Park van Pagedal en is dus alleen als outdoor activiteit te reserveren. 


Minimumleeftijd

Wij hanteren voor het outdoor lasergame een minimumleeftijd van 8 jaar.

Aantal personen

Wij beschikken over 14 wapens en kunnen dus 14 personen tegelijk laten spelen. Door deelnemers af te laten wisselen is het outdoor lasergame als losse activiteit geschikt voor groepen tot 28 personen. Door het outdoor lasergame te combineren met andere activiteiten zoals Bubbelbal, Archery Tag of de Basejump is het mogelijk om deze activiteit ook met meer dan 28 personen te reserveren. 

Stuur mij een voorstel!