Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Kratklimmen

Kratklimmen

Een zo hoog mogelijke stapel kratten maken terwijl je zelf mee klimt. Dat is de activiteit kratklimmen. Met het juiste evenwicht en goede hulp van je teamleden kun je zo richting de 10 meter klimmen. Kratklimmen is niet alleen een activiteit voor de durfals zelf, maar is ook super leuk om naar te kijken. Kratklimmen is geschikt voor jong en oud en door de goede zekering absoluut veilig. Kratklimmen is een uitdagende activiteit die goed past bij een sportief groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Het Adventure Park ligt op een half uur van Groningen, Assen en Emmen. 

In- of outdoor

Doordat de zekerlijn voor het kratklimmen alleen in het Adventure Park aanwezig is, wordt deze activiteit alleen outdoor aangeboden. 

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor het kratklimmen is 8 jaar. 


Aantal personen

Kratklimmen is als losse activiteit geschikt voor groepen tot 16 personen. In de meeste gevallen zetten we het kratklimmen in als onderdeel van een combinatieprogramma met meerdere activiteiten. In een combinatieprogramma is het mogelijk om met meer dan 16 personen te komen kratklimmen. 

Stuur mij een voorstel!