Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Knikkerbaan

Knikkerbaan

Gasten vragen ons vaak waar de heuvels in het Adventure Park precies voor zijn. Er zijn veel verbaasde gezichten te zien als we vertellen dat deze voor de knikkerbaan zijn aangemaakt. Maar niet zomaar een knikkerbaan, een knikkerbaan XL. De teams krijgen een stapel met ronde buizen, koppelstukken en bamboestokken van allerlei soorten en maten. Het doel is om een zo groot mogelijke knikkerbaan te maken vanaf de toren. Samenwerking en co√∂rdinatie zijn hierbij belangrijk. Deze grappige en uitdagende activiteit is geschikt voor een adventure programma en een familiemiddag. Een knikkerbaanactiviteit speel je in het adventure Park. Het Adventure Park ligt op een half uur van Emmen en Assen en binnen 45 minuten ben je er vanuit de stad Groningen.

In- of outdoor

Knikkerbaan XL kan zowel indoor- als outdoor worden aangeboden. In de zomerperiode bieden we deze activiteit standaard aan in het Adventure Park. In de periode van oktober t/m april bieden we deze activiteit standaard aan in onze sport- of tennishal. 

Minimum leeftijd

De minimale leeftijd voor bamboestieken is 10 jaar. 


Aantal personen

Knikkerbaan XL is als losse activiteit geschikt voor groepen tot 20 personen. In de meeste gevallen wordt deze activiteit ingezet als onderdeel van een combinatieprogramma met meerdere activiteiten. In een combinatie programma is het mogelijk om deze activiteit met meer dan 20 personen te komen doen.

Stuur mij een voorstel!

Deze activiteit wordt aangeboden in de volgende programma's: