Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Crazy karten

Crazy karten

Wil jij als een echte Max Verstappen rondscheuren in een stoere driftkart? Op Pagedal in Stadskanaal is het mogelijk. Onze Crazy Kartbaan is uniek in Nederland en heeft al veel kinderen ontzettend veel plezier bezorgd. De elektrische karts hebben een speciale drifthendel, waardoor je de kart heel makkelijk aan het driften kan brengen. In plaats van afremmen in de bochten trek je nu aan de drifthendel waardoor je de bocht mooi 'smooth' kan nemen en je geen tijd verliest. De eerste elecktrische kartbaan van Noord-Nederland op 30 minuten rijden van Groningen, Assen en Emmen. 

Het Crazy Karten start altijd met een duidelijke instructie van de instructeur. Na de uitleg en een voorbeeld, volgens het praatje-plaatje-daadje principe, gaan de deelnemers eerst oefenen. Er zijn in totaal vier karts, waarmee de deelnemers omstebeurt een aantal ronden over het parcours mogen racen. Na de oefenronde wordt er nog een korte terugkoppeling gegeven waarna de deelnemers vrij mogen rondrijden op het parcours. Het is vooral de bedoeling om stoere drifts te maken, daarom is er geen tijdwaarneming of competitie in deze activiteit verwerkt. In- of outdoor

De Crazy kartbaan is in de periode van mei t/m september buiten opgesteld. In deze periode kan je dus buiten karten. Buiten deze periode doen is het alleen mogelijk om de Crazy kartbaan te gebruiken voor groepsreserveringen vanaf 25 personen.


Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor de Crazy Kartbaan is 8 jaar. De karts zijn groot genoeg voor volwassenen. Onze ervaring is wel dat het Crazy Karten met name een geschikte activiteit is voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar. 


Aantal personen

Het Crazy kart is als losse activiteit geschikt voor groepen tot 16 personen. In totaal hebben we de beschikking over 4 karts, dat betekent dus wel dat er moet worden doorgewisseld. Bij groepen met meer dan 25 personen is het in overleg mogelijk om het karten op te nemen als een activiteit in een combinatieprogramma.

Stuur mij een voorstel!