Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Buksschieten

Buksschieten

Wel eens willen schieten met een echt geweer? Adventure Park Pagedal heeft een buksschietbaan waarbij je je vaardigheden als sluipschutter kunt testen. Met een grote of kleine groep op zoek naar leuke activiteiten voor een leuke activiteitenmiddag? Buksschieten is een hele leuke optie. Een buks is een luchtdrukwapen, er wordt dus geen gebruik gemaakt van buskruit waardoor deze activiteit voor iedereen geschikt is. Onder leiding van een instructeurs gaan de deelnemers eerst een aantal keer oefenen. Na verschillende tips en het verbeteren van de techniek is het al snel tijd voor een wedstrijd. Wie behaalt de meeste punten en mag zich met recht 'Beste schutter van de groep' noemen?

Indoor of outdoor?

De activiteit buksschieten wordt alleen als outdoor activiteit aangeboden in het Adventure Park. 

Minimumleeftijd

Voor buksschieten hanteren we een minimum leeftijd van 8 jaar. Omdat er voor het aanspannen van de  buks best wel wat spierkracht nodig is adviseren wij een minimum leeftijd van 10 jaar.

Aantal personen

Buksschieten als losse activiteit is geschikt voor groepen tot 16 personen. Voor groepen met meer dan 16 personen bieden we de mogelijkheid om buksschieten te combineren met één van de andere activiteiten. 

Stuur mij een voorstel!