Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Bugxterrijden

Bugxterrijden

Op zoek naar een stoere activiteit? Dan is bugxterrijden of buggyrijden precies wat je zoekt. Een buggy is een vervoermiddel met het stuurgedrag van een kart, de wegligging van een auto en de snelheid van een quad. Driedubbel genieten dus! Scheur samen met je collega's door de bosrijke omgeving van Westerwolde. Ervaar de kracht van de 260cc motor die de buggy naar een snelheid van ruim 70 km/h stuwt. De 2-persoons Buggy's zijn ideaal voor zowel de onverharde als verharde wegen. 

Minimumleeftijd

De mimimum leefijd voor het Bugxterrijden is 18 jaar. Daarbij moet een bestuurder ook in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B. Voor elke buggy dient er een borg te worden betaald van €350,00. Daarnaast is een buggytocht is altijd inclusief begeleiding. 

Aantal personen

Bugxterrijden vanaf Pagedal is mogelijk voor groepen vanaf 50 personen. Hiervoor bieden wij een gevarieerd programma in combinatie met minimaal twee andere activiteiten. De groep wordt daarbij verdeeld in drie kleinere groepen waarbij elke groep één keer een buggytocht gaat maken van circa 60 minuten. Halverwege de route wordt er van bestuurder gewisseld, zodat alle deelnemers zich 30 minuten kunnen uitleven in deze stoere off-road karts.