Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Bubbelbal

Bubbelbal

Een middag bubbelbal (of ook wel zorbvoetbal of bumperbal genoemd) staat garant voor lachen, gieren, brullen en een beetje voetbal. Met een bubbelvoetbal speel je voetbal met een ronde opblaasbal om je heen. De bal komt tot net boven de knieën en het hoofd zodat je kan rennen en schieten maar wanneer je valt kom je zachtjes neer en kan je gemakkelijk een koprol maken. Bubbelbal is de perfecte activiteit voor een actief vrijgezellenuitje of kinderfeestje. In combinatie met andere activiteiten is het ook zeer geschikt als groepsuitje of bedrijfsuitje. Adventure Park Pagedal is gelegen op de grens van Groningen en Drenthe op ruim 30 minuten ruim van Gronigen, Assen en Emmen.

In of outdoor?

Bubbelbal kan worden aangeboden als indoor en outdoor activiteit. Als outdoor activiteit bieden we het aan op het grasveld direct naast het Adventure Park. Als indoor activiteit bieden we het aan in de sport- of tennishal.

Minimumleeftijd

De mimimale leeftijd voor Bubbelbal is 8 jaar. Omdat de Bubbelballen enigzins groot uitvallen geven wij een adviesleeftijd van 10 jaar en ouder. 

Aantal personen

We hebben de  beschikking over 10 bubbelballen. Dat betekent dat wij 10 personen tegelijk kunnen laten spelen. Bij meer personen wisselen de deelnemers elkaar af. Het is mogelijk om tot 16 personen Bubbelbal als losse activiteit te boeken. Bij meer dan 16 personen adviseren wij een combinatieprogramma met andere activiteiten zoals outdoor lasergame, archery hit of survival. 

Stuur mij een voorstel!