Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Bamboestieken

Bamboestieken

Wist je dat je met elastieken en bamboestokken de mooiste creaties kan maken? Dit wordt bamboestieken of bamboe bouwen genoemd. Met de juiste technieken kun je met het team bouwwerken maken van zelfs acht meter hoog! Bamboestieken is een leuke activiteit voor jong en oud en werkt perfect voor teambuilding. Goede samenwerking en genoeg doorzettingsvermogen is vereist bij deze activiteit. In de meeste gevallen kijken de groepen met veel voldoening naar hun zelfgecreĆ«erde bouwwerk. Wij laten de technieken zien, maar jullie moeten een plan maken en het bouwen.

In- of outdoor

Bamboestieken kan zowel indoor als outdoor worden aangeboden. In de zomerperiode bieden we deze activiteit standaard aan in het Adventure Park. In de periode van oktober t/m april bieden we deze activiteit standaard aan in onze sport- of tennishal. 


Minimumleeftijd

De minimale leeftijd voor bamboestieken is 10 jaar. 


Aantal personen

Bamboestieken is als losse activiteit geschikt voor groepen tot 20 personen. In de meeste gevallen wordt deze activiteit ingezet als onderdeel van een combinatieprogramma met meerdere activiteiten. In een combinatieprogramma is het mogelijk om met meer dan 20 personen te komen bamboestieken.