Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Archery Tag

Archery Tag

Archery Tag, of ook wel Archery Hit of Archery Attack genoemd, is een combinatie van boogschieten en trefbal. Gewapend met  handboog en een speciale rubberenpijl gaan de teams de strijd tegen elkaar aan. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren. Dit kan door zowel tegenstander te raken of door schijven uit het doelpak van de tegenstanders te schieten. Het speelveld bestaat uit een veld van circa 20 bij 10 meter met schotten waar de deelnemers zich achter kunnen verschuilen. Doordat de pijlen een zachte rubberen punt hebben is Archery Tag heel veilig. Het verstoppen en ontwijken van pijlen die van alle kanten om je heen vliegen maakt deze activiteit spannend en uitdagend en vergelijkbaar met bijvoorbeeld paintball.

Indoor of outdoor?

In de periode van mei t/m september wordt Archery Tag standaard buiten aangeboden. In de periode van oktober t/m april wordt het standaard binnen gespeeld. In overleg is het mogelijk om van deze regel af te wijken.

Minimumleeftijd

De mimimaleleeftijd voor Archery Tag is 10 jaar. Omdat er voor het aanspannen van de boog best wel wat spierkracht nodig is adviseren wij een minimum leeftijd van 12 jaar.

Aantal personen

Heb je een groep van 16 personen dan is het fantastisch om 8 tegen 8 te spelen. Iedere deelnemer krijgt zijn eigen boog, een masker en een aantal pijlen. Het maximaal aantal personen om Archery Attack mee te kunnen spelen, is 20 personen. Bij meer dan 20 personen maken we een combinatieprogramma met meerdere activiteiten.

Stuur mij een voorstel!