Neem individueel deel aan leuke activiteiten tijdens schoolvakanties

Speciaal voor kinderen organiseren wij regelmatig €5 middagen of avonden. Tijdens deze middagen kun je alleen of samen met je vriendje of vriendinnetje meedoen aan één of meerdere leuke activiteiten. De ene keer gaan we Bubbelballen en de andere keer Outdoor Lasergamen of Crazy karten. De €5 middagen zijn geschikt voor kinderen en jeugd vanaf 8 jaar (tenzij anders vermeld). Het voordeel van deze middagen is dat er geen minimum aantal personen aan verbonden is. Je kunt dus ook alleen komen. 

Bij de start van een €5 middag worden alle deelnemers in groepjes verdeeld. Vervolgens gaan de groepen om de beurt tegen elkaar spelen. Hoe vaak je kunt spelen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Zijn er veel deelnemers dan moet je tussen jouw speelmomenten door iets langer wachten dan wanneer er minder deelnemers zijn.

Dinsdag 23 oktober 2018 - Adventure by night

Dinsdag 23 oktober - 19:00 uur - Adventure by night

Wil jij tijdens de hersftvakantie nog iets cools beleven? Kom dan op dinsdag 23 oktober meedoen met de Adventure by night avond. Samen met de parkgasten van Vakantiepark Westerwolde maken we er een gezellige avond van met o.a. lasergame, tokkelen en boogschieten. Reserveer vooraf een kaartje, dan ligt deze klaar bij de receptie van het Pagecentrum. Na betaling krijg je deze mee en kan je naar het Adventure Park gaan.

Belangrijk!
 • Meld je om uiterlijk 18:45 bij de receptie 
 • Betalen bij de receptie van Pagedal
 • Voor iedereen van 8 tot 88 jaar
 • Niet geschikt voor groepen
Donderdag 25 oktober 2018 - Lasergame Spooky Night

Donderdag 25 oktober - 19:00 uur -  Lasergame Spooky Night

Ben je 10 jaar en ouder en wil jij tijdens de hersftvakantie iets cools beleven? Dan is dit echt iets voor jouw. Op donderdag 25 oktober organiseren we namelijk een 'Lasergame Spooky Night'. Dit is een extra spannende editie van lasergame by night waarbij je het opneemt tegen een team van spoken en griezels. Samen met de parkgasten van Vakantiepark Westerwolde maken we er een gezellige avond van. Reserveer vooraf een kaartje, dan ligt deze klaar bij de receptie van het Pagecentrum.

Belangrijk!
 • Meld je om uiterlijk 18:45 bij de receptie 
 • Betalen bij de receptie van Pagedal
 • Voor iedereen van 10 tot 88 jaar
 • Niet geschikt voor groepen
Vrijdag 2 november - Halloween Adventure Night

Vrijdag 2 november - 19:00 uur -  Halloween Adventure Night

Op vrijdagavond 2 november organiseren we een speciale editie van een Adventure by night programma in het Adventure Park. Deze avond staat namelijk helemaal in het teken van Halloween. Het wordt een spannende maar vooral gezellige avond waarbij een aantal instructeurs verkleed zijn als griezel. De activiteiten die worden aangeboden zijn lasergame, tokkelen en boogschieten. De avond is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. 
 

Belangrijk!
 • Meld je om uiterlijk 18:45 bij de receptie 
 • Betalen bij de receptie van Pagedal
 • Voor iedereen van 10 tot 88 jaar
 • Niet geschikt voor groepen