Pagecentrum - Hét sportcentrum voor Stadskanaal en omstreken

 

Kom sporten bij het sportcentrum van Stadskanaal, Het Pagecentrum. Op zoek naar een locatie om te zwemmen, tennissen, squashen, fitnessen, ontspannen of om een sportzaal te huren? Kom dan naar het Pagecentrum op Pagedal. Het sportcentrum op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal.

Mededeling
 
Van 30 juli 2016 tot 5 augustus 2016 vindt op Pagedal de Vrij Zijn Zomerweek plaats, een familieconferentie die door Vrij Zijn wordt georganiseerd. Deze organisatie huurt de faciliteiten van Pagedal. Op ons terrein vinden in diverse tenten doelgroep bijeenkomsten plaats. Er wordt in de tenten gebruikgemaakt van live muziek en versterkt geluid (tot uiterlijk 23.00 uur). Pagedal heeft voor dit evenement een vergunning aangevraagd en verkregen van de gemeente Stadskanaal. Naast dat alle bungalows op het vakantiepark zijn verhuurd, is er ook een tijdelijk campingterrein ingericht. Het zwembad en de fitness zijn deze week gewoon geopend voor onze klanten en bezoekers uit Stadskanaal en omgeving. Wel willen wij u erop wijzen dat het in de middag extra druk zal zijn in het zwembad. Ook de parkeerterreinen rond Pagedal zullen maximaal benut worden door bezoekers van de conferentieweek. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de receptie via 0599 - 611 000. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Sporten is gezond

Iedereen weet dat sporten gezond is. Sporten maakt je fit en geeft een voldaan gevoel. Door het ruime aanbod van sporten is er vast wel een sport die bij u past. Ook als u les wilt krijgen is dit mogelijk. Verschillende sportverenigingen uit Stadskanaal en omgeving geven les in het Pagecentrum. 

Pagecentrum

Lekker gezond bezig zijn, afvallen, ontspannen, wat voor jou ook de reden is om te gaan sporten, bij het Pagecentrum zul je je thuis voelen. De uitgebreide keuze aan sporten, de ongedwongen sfeer, de ruime openingstijden en de aantrekkelijke prijs maakt het Pagecentrum voor veel sporters het ideale sportcentrum.

Kies je sport

Zwemmen, tennissen, fitnessen, een zonnebankje of lekker actief bezig zijn in de ruime sporthal? Dit is slechts een greep uit de actieve en ontspannende mogelijkheden die we bieden. Voor zowel individuele sporters als voor groepssporters hebben we een passend aanbod. Zo zijn er mogelijkheden genoeg om te sporten in Stadskanaal.

Informatie

Op deze site staat alle informatie over de openingstijden, aanbod en prijzen van ons 
uitgebreide aanbod voor sport & ontspanning.

Vragen?

Heeft u vragen, zou u eerst meer informatie willen krijgen of wilt u meedoen aan een proefles? Vul een formulier in en wij reageren zo snel mogelijk. 
 

Pagedal | Hoveniersweg 1, 9502 BW, Stadskanaal | + 31 (0)599 611 000, receptie@pagedal.nl

© Pagedal. Alle rechten voorbehouden.