Pagecentrum - Hét sportcentrum voor Stadskanaal en omstreken

 

 

Welkom!

Kom sporten bij het sportcentrum van Stadskanaal, Het Pagecentrum. Op zoek naar een locatie om te zwemmen, tennissen, squashen, fitnessen, ontspannen of om een sportzaal te huren? Kom dan naar het Pagecentrum op Pagedal. Het sportcentrum op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal.


Nieuws!

Pagedal is voornemens de huidige zwemvoorzieningen grondig te renoveren. Het nieuwe, verfrissende concept voegt de functies van het wedstrijd- en instructiebad samen met aantrekkelijke recreatieve elementen tot één modern, multifunctioneel zwembad voor de komende 25 jaar.

Zodra bekend is wanneer met de verbouw wordt gestart, informeren wij u hier tijdig over. Op dit moment gaat alles door zoals gepland.

Een impressie van de plannen bekijken? Bekijk de promotiefilm van de verbouwing op ons YouTube-kanaal.

---------

Sporten is gezond

Iedereen weet dat sporten gezond is. Sporten maakt je fit en geeft een voldaan gevoel. Door het ruime aanbod van sporten is er vast wel een sport die bij u past. Ook als u les wilt krijgen is dit mogelijk. Verschillende sportverenigingen uit Stadskanaal en omgeving geven les in het Pagecentrum.

Pagecentrum
Lekker gezond bezig zijn, afvallen, ontspannen, wat voor jou ook de reden is om te gaan sporten, bij het Pagecentrum zul je je thuis voelen. De uitgebreide keuze aan sporten, de ongedwongen sfeer, de ruime openingstijden en de aantrekkelijke prijs maakt het Pagecentrum voor veel sporters het ideale sportcentrum.

Kies je sport
Zwemmen, tennissen, fitnessen, een zonnebankje of lekker actief bezig zijn in de ruime sporthal? Dit is slechts een greep uit de actieve en ontspannende mogelijkheden die we bieden. Voor zowel individuele sporters als voor groepssporters hebben we een passend aanbod. Zo zijn er mogelijkheden genoeg om te sporten in Stadskanaal.

Informatie
Op deze site vindt u alle informatie over het aanbod en de prijzen van ons uitgebreide aanbod voor sport & ontspanning.

Vragen?
Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u meedoen aan een proefles? Vul ons contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Pagedal | Hoveniersweg 1, 9502 BW, Stadskanaal | + 31 (0)599 611 000, receptie@pagedal.nl

© Pagedal. Alle rechten voorbehouden.