Pagecentrum - Hét sportcentrum voor Stadskanaal en omstreken

 

Welkom!

Kom sporten bij het sportcentrum van Stadskanaal, Het Pagecentrum. Op zoek naar een locatie om te zwemmen, tennissen, squashen, fitnessen, ontspannen of om een sportzaal te huren? Kom dan naar het Pagecentrum op Pagedal. Het sportcentrum op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal.


Mededeling

Het Pagecentrum is in de periode van zaterdag 28 april t/m zaterdag 5 mei verhuurd. U kunt in deze periode geen gebruik maken van onze faciliteiten zoals de fitness, sporthal, tennis, squash en horeca. Het zwembad is ook nog steeds gesloten in verband met renovatie. Vanaf zondag 6 mei bent u weer hartelijk welkom. 


Nieuws!

Pagedal is bezig met de renovatie en verbouw van het zwembad. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Ga dan snel naar deze pagina.  

---------

Sporten is gezond

Iedereen weet dat sporten gezond is. Sporten maakt je fit en geeft een voldaan gevoel. Door het ruime aanbod van sporten is er vast wel een sport die bij u past. Ook als u les wilt krijgen is dit mogelijk. Verschillende sportverenigingen uit Stadskanaal en omgeving geven les in het Pagecentrum.

Pagecentrum
Lekker gezond bezig zijn, afvallen, ontspannen, wat voor jou ook de reden is om te gaan sporten, bij het Pagecentrum zul je je thuis voelen. De uitgebreide keuze aan sporten, de ongedwongen sfeer, de ruime openingstijden en de aantrekkelijke prijs maakt het Pagecentrum voor veel sporters het ideale sportcentrum.

Kies je sport
Zwemmen, tennissen, fitnessen, een zonnebankje of lekker actief bezig zijn in de ruime sporthal? Dit is slechts een greep uit de actieve en ontspannende mogelijkheden die we bieden. Voor zowel individuele sporters als voor groepssporters hebben we een passend aanbod. Zo zijn er mogelijkheden genoeg om te sporten in Stadskanaal.

Informatie
Op deze site vindt u alle informatie over het aanbod en de prijzen van ons uitgebreide aanbod voor sport & ontspanning.

Vragen?
Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u meedoen aan een proefles? Vul ons contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Pagedal | Hoveniersweg 1, 9502 BW, Stadskanaal | + 31 (0)599 611 000, receptie@pagedal.nl

© Pagedal. Alle rechten voorbehouden.