Fitness in Stadskanaal 

Kom fitnessen in het Pagecentrum op Pagedal. Hét fitnesscentrum voor Stadskanaal en omstreken. Wilt u aan de conditie werken, krachttraining doen of het gewicht op peil houden? Dan bent u bij de fitness in het pagecentrum op het juiste adres.

Faciliteiten

Pagedal heeft de faciliteiten en deskundigheid om optimaal te ondersteunen. In onze Fitnessruimte staan cardio apparaten voor een goede conditie en verschillende apparaten voor krachttrainingen. Na het fitnessen kunt u heerlijk ontspannen. Geniet van de infraroodsauna, het Turks stoombad of de zonnebank. 

Begeleiding

Heeft u behoefte aan begeleiding tijdens het fitnessen? Het deskundige fitnessteam van het Pagecentrum staat klaar om te helpen gezond en effectief te sporten. 

Rustige sfeer

In de fitnessruimte van Pagedal in Stadskanaal is er een rustige en gemoedelijke sfeer. Onze bezoekers zijn divers en zowel oud en jong komt naar het Pagecentrum om hier te fitnessen. Wij focussen ons er op dat onze bezoekers in rust kunnen fitnessen maar we staan natuurlijk wel klaar als er behoefte is aan advies.

Geïnteresseerd in een fitness-abonnement in het Pagecentrum in Stadskanaal? Kijk hier voor meer informatie.

Pagedal | Hoveniersweg 1, 9502 BW, Stadskanaal | + 31 (0)599 611 000, receptie@pagedal.nl

© Pagedal. Alle rechten voorbehouden.