Omgeving

De omgeving van Pagedal is ideaal voor wie van rust en ruimte houdt. Vanuit het park kunt u mooie wandel- en fietsroutes volgen. Ook zijn vlak bij het park enkele Nordic-Walking routes uitgezet. De Drentse Hondsrug ligt op zo'n 20 km van Stadskanaal.

Voor wie extra uitdaging zoekt, biedt de bos- en waterrijke omgeving van Pagedal rijkelijk gelegenheid. Een greep uit de mogelijkheden: schietsport, mountainbiken, paardrijden, kano├źn en meer.

Pagedal ligt aan de rand van Stadskanaal; u bent dan ook binnen 5 minuten in het gezellige stadscentrum van Stadskanaal, met een ruim aanbod van winkels.

In de directe omgeving zijn aantrekkelijke activiteiten; zo kunt u zich laten verwennen in kuurcentrum Fontana in Nieuweschans of u gaat terug in de tijd in de vestingstad Bourtange. Een uitstapje is zo geregeld naar de stad Groningen met het beroemde Groninger museum, het Noorder Dierenpark in Emmen, of Speelstad Oranje in Beilen. Als u even de grens over gaat, kunt u steden als Lingen, Oldenburg, en Bremen bezoeken.

Kortom: genoeg te beleven op en om Pagedal! Wij helpen u graag met het selecteren van een aantrekkelijk activiteitenprogramma en kunnen u alle zorg voor de organisatie hiervan uit handen nemen!

Pagedal | Hoveniersweg 1, 9502 BW, Stadskanaal | + 31 (0)599 611 000, receptie@pagedal.nl

© Pagedal. Alle rechten voorbehouden.