Specificaties

Hieronder vindt u meer informatie over de slaapgelegenheid in De Pageborg, extra ruimtes en sportvoorzieningen.

Slaapcapaciteit

De slaapcapaciteit van de groepsaccommodatie bedraagt 150 bedden, verdeeld over achttien kamers voor 2 tot 4 personen en tien kamers voor 3 tot 6 personen. Deze slaapkamers zijn allemaal voorzien van luxe boxspring bedden. 

Extra ruimtes

De multifunctionele ruimtes hebben, net als de rest van het gebouw, een warme en natuurlijke uitstraling, waar u zich als gast behaaglijk op uw gemak zult voelen. De multifunctionele ruimtes lenen zich goed als workshopruimtes of deelvergaderruimten. 

De Pageborg beschikt over een ruime, multifunctionele zaal waar 150 personen aan tafels kunnen plaatsnemen. De zaal is voorzien van diverse audiovisuele faciliteiten zoals een beamer en geluidsinstallatie, waarvan u kosteloos gebruik kunt maken.

Sportcentrum

Bij het gebruik van de groepsaccommodatie kunt u gratis gebruik maken van het subtropisch zwembad en wedstrijdbad tijdens de reguliere openingstijden. Natuurlijk is er veel meer te beleven in het sportcomplex; zo is er een sporthal, solarium en een fitnesscentrum en zijn er tennis- en squashbanen. Gebruik hiervan is in overleg mogelijk.

Pagedal | Hoveniersweg 1, 9502 BW, Stadskanaal | + 31 (0)599 611 000, receptie@pagedal.nl

© Pagedal. Alle rechten voorbehouden.