Veelgestelde vragen

Bent u enthousiast geworden voor De Pageborg maar heeft u nog vragen? Hieronder vindt u een lijst met de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag niet in onderstaande lijst voorkomen, neem dan contact met ons op; wij zijn u graag van dienst!

Vraag: Kunnen we gebruik maken van de audiovisuele apparatuur?Antwoord: Ja, u kunt gebruik maken van de audiovisuele apparatuur die beschikbaar is in De Pageborg. Dit bevat onder andere een beamer en een surround audiosysteem.

Vraag: Kunnen we gebruik maken van het zwembad?
Antwoord: Ja, u kunt gebruik maken van het zwembad tijdens de reguliere openingstijden. Het zwembad is ook exclusief te huren. Kijk voor meer informatie onder het kopje zwembad.

Vraag: Mag er gerookt worden in De Pageborg?
Antwoord: Nee. Er zijn asbakken aanwezig die buiten geplaatst moeten worden.

Vraag: Is open vuur toegestaan?
Antwoord: Ja, dit kan op de een vuurplaats naast De Pageborg gelegen. Hier kunt u gebruik van maken.

Vraag: Ik wil graag dat de maaltijden verzorgd worden. Kan dat?
Antwoord: Ja, als gastheer willen wij u een zo prettig mogelijk verblijf bieden en nemen wij u, als u dat op prijs stelt, graag de catering uit handen.

Vraag: Als ik een verblijf in De Pageborg boek, is het gebouw dan exclusief voor ons?
Antwoord: Ja, als u een verblijf bij ons boekt bent u de enige groep in onze accommodatie. U hoeft deze dus niet te delen met andere gasten.

Vraag: Moet ik linnengoed meenemen?
Antwoord: In De Pageborg zijn standaard dekbedden en kussens aanwezig, wel wordt verwacht dat u zelf linnengoed meeneemt. Het is mogelijk om linnenpakketten bij ons af te nemen.

Vraag: Is het mogelijk om van te voren De Pageborg te bezoeken?Antwoord: Ja, wij ontvangen u graag voor een rondleiding door het gebouw zodat u nog beter de mogelijkheden kunt zien die De Pageborg u te bieden heeft. Wel moet u dan even een afspraak maken.

Vraag: Kan ik een optie op een datum krijgen?
Antwoord: Ja, dit is mogelijk. Wel moet u dan binnen de afgesproken termijn duidelijkheid geven over de optie. 

Vraag: De Pageborg werkt met de Recron-voorwaarden. Waar vind ik die?Antwoord: Hier vindt u de Recron-voorwaarden.

Vraag: Zijn er in De Pageborg extra faciliteiten voor mindervaliden?
Antwoord: Ja, de Pageborg beschikt over een ruim invalidentoilet. Bovendien zijn er in de Pageborg ook slaapplekken op de begane grond. Verder is het hele gebouw drempelloos, dus uitstekend toegankelijk voor mindervalide gasten. 

 

Pagedal | Hoveniersweg 1, 9502 BW, Stadskanaal | + 31 (0)599 611 000, receptie@pagedal.nl

© Pagedal. Alle rechten voorbehouden.