Vakantiepark Westerwolde
Leuke dagattracties in de omgeving  |  gezellige bungalows |  profiteer van onze aanbiedingen

Een bungalow huren in Groningen voor een langere tijd

Ben je op zoek naar een bungalow om te huren voor een bepaalde tijd. Op vakantiepark Westerwolde is het vaak mogelijk om voor een langere periode een bungalow te huren.

Ruime keuze bungalows

Vakantiepark Westerwolde is een bungalowpark op de grens van Groningen en Drenthe in het zuidoosten van Groningen, in de gebiedsstreek Westerwolde. We hebben voor iedereen een geschikte bungalow die kan voorzien in de behoeften. Wil je een standaard bungalow huren of toch iets luxer, het kan allemaal. En zelfs de luxere bungalows zijn voor zeer voordelige prijzen te huren. Je kunt kiezen uit de volgende accommodaties:

Appartementen

Bij een verblijf voor één of twee personen is een appartement het meest geschikt. Dit bevat een ruime woonkamer, keuken, badkamer een balkon of tuintje en een master bedroom. Dit is tevens de goedkoopste optie.

Standaard bungalow

Voor kleine gezinnen of om wat ruimer te verblijven bieden we de standaard bungalows aan. Dit zijn bungalows geschikt voor vier personen en hebben twee slaapkamers. Verder bevat het een grote badkamer, een keuken met vaatwasser, een ruime woonkamer en een terras met buitenstoelen en een buitentafel. 

Luxe bungalow

De luxe bungalow zijn al meer een volwaardig huis en is geschikt voor groepen tot en met zes personen. Deze bungalow heeft een extra verdieping en wastafel. Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers en beneden een ruime woonkamer, badkamer en een keuken met vaatwasser. Verder heeft het een terras met stoelen en buitentafels. Deze bungalows zijn extra luxe ingericht en het verblijf hier wordt dan ook als zeer comfortabel ervaren. 

Bungalow XL

De bungalows XL zijn de grootste bungalows. Deze bungalows hebben een extra verdieping en daar vier slaapkamers en vaak nog een wastafel. Beneden hebben de bungalows een ruime woonkamer, gang, badkamer en een keuken met vaatwasser. Verder zit hier een terras met stoelen en buitentafels bij. Deze bungalows zijn sterk aan te raden voor een groot gezin of voor een extra ruim verblijf.

Faciliteiten op het bungalowpark

Naast de mooie omgeving heeft Vakantiepark Westerwolde zelf ook veel te bieden. Zo hebben we een subtropisch zwembad, indoor tennis-en squashvelden en is er op het park een Zand- en Water speelplaats met airtrampo, een sportkooi, beachvolleybalveld, een speelbos en speeltuintjes verspreid over het hele park. Schroom niet om contact met ons op te nemen om een bungalow te huren.

Fietsen en Wandelen

Op Vakantiepark Westerwolde huur je in de zomer fietsen. Maak kennis met de mooie natuur van Westerwolde en van Groningen. Ook wandelen kan goed in deze regio. In Westerwolde zijn vele wandel-en fietspaden en geven een goed beeld van de Groningse natuur. 

Contact

Neem contact op met ons en bespreek de mogelijkheden met ons om een bungalow te huren voor een bepaalde tijd. Welkom op dit mooie bungalowpark in Groningen.