Groepsaccommodatie de Pageborg
Conferentielocatie Pagedal themaweekend

Jeugdweekend

Comfortabel overnachten en uitgebreide mogelijkheden voor een stoer en afwisselend activiteitenprogramma. Pagedal biedt het allemaal. 

Een jeugdweekend op Pagedal staat voor gezelligheid, leuke activiteiten en comfortabel overnachten. Met name onze groepsaccommodatie de Pageborg leent zich uitstekend voor dergelijke weekenden. 

De mogelijkheden
Een geslaagd jeugdweekend valt of staat met een goed gevuld en gevarieerd activiteitenprogramma. Wij beseffen dit als geen ander en gaan graag met u in overleg voor de juiste invulling van het programma. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Lekker zwemmen, een spannend nachtspel of dropping, lasergame by night, wij helpen u graag.

Wanneer u voor een jeugdweekend gebruik maakt van onze groepsaccommodatie de Pageborg bieden we de mogelijkheid voor een verzorgde catering op basis van maaltijdservice. Dit betekent dat Pagedal alle maaltijden voorbereid in eigen keuken en op de vooraf afgesproken tijdstippen in de keuken van de Pageborg bezorgd. Een ideale oplossing voor groepen die geen gedoe willen hebben met de catering maar ook geen hoofdprijs willen betalen. 

Flyer
Download hier onze flyer voor jeugdweekenden.

Vrijblijvend voorstel
Geinteresseerd in de kosten voor een jeugdweekend? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat. 
Terug

Referenties

Bekijk meer referenties