Groepsaccommodatie de Pageborg
Conferentielocatie Pagedal themaweekend

Christelijke Conferentie

Wilt u een christelijke conferentie organiseren? Pagedal heeft hier veel ervaring in en al meerdere christelijke conferenties gefaciliteerd voor groepen tussen de 20 en 2500 personen. 

Grote en kleine christelijke conferenties

Pagedal is inmiddels een bekende naam voor veel christelijke organisaties. Er vinden jaarlijks veel christelijke evenementen plaats op Pagedal zoals de Vrij Zijn Zomerweek, de HGJB kerstconferentie en de KCV Celebrate. Ook hebben we op de Coptic European Youth Conference de koptische paus op bezoek gehad. 

Kleinere organisaties en gemeenten met conferenties en gemeenteweekenden hebben Pagedal inmiddels ook ontdekt. Ook voor deze organisaties leveren we graag maatwerk.

Vakantiepark

Het verblijf tijdens de christelijke conferentie is op het vakantiepark van Pagedal. De overnachting kan in bungalows en/of in de luxe groepsaccommodatie. Bij conferenties groter dan 1500 personen zal er ook gebruik worden gemaakt van een camping bij het park.

Door de goede faciliteiten van het park en de sport- en recreatiemogelijkheden voelt de conferentie voor de deelnemers al snel als een vakantie en een conferentie in één aan.

Uitgebreide zaalcapaciteiten

Pagedal heeft uitgebreide zaalcapaciteiten en kan plaats bieden voor meer dan 2000 personen. Voor zowel grote als kleine christelijke conferenties biedt Pagedal verschillende mogelijkheden. Ook op het gebied van catering kunnen wij veel voor u betekenen. 

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wij helpen u graag met de invulling van het programma zodat uw gasten maximaal kunnen genieten van de mogelijkheden die wij te bieden hebben. 

Flyer

Download hier onze flyer voor conferenties.

Vrijblijvend voorstel

Geinteresseerd in de kosten voor een conferentie? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.  

Terug

Referenties

Bekijk meer referenties