Groepsaccommodatie de Pageborg
Christelijke conferenties

Kleine groepen

Niet alleen grote conferenties maar ook  kleine gezelschappen vinden bij ons precies wat ze zoeken. Naast een volledig verzorgde catering, comfortabele overnachting en de mogelijkheid voor sport & ontspanning, onderscheidt Pagedal zich met diverse multifuntionele ruimtes en accommodaties. Kleine groepen bieden wij de mogelijkheid voor overnachten op het vakantiepark of voor een verblijf in onze groepsaccommodatie de Pageborg.

Overnachting

Kleine gezelschappen zoeken bij ons precies wat ze zoeken. Bij ons kunt u bungalows huren die dicht bij elkaar zijn gelegen.

Lees meer

Zalen

In het centrumgebouw van Pagedal bevinden zich diverse vergaderzalen die als losse ruimtes of één grote zaal kunnen worden gebruikt.  
Lees meer

Catering

Een geslaagde conferentie is mede afhankelijk van een goed verzorgde catering. Wij beseffen dit als geen ander en nemen deze graag voor u uit handen.  Lees meer

Sport & Ontspanning

Aan sport, ontspanning, natuur en recreatie is op en rond Pagedal geen gebrek. De mogelijkheden zijn zo divers dat we voor iedereen iets te bieden hebben. Lees meer

Referenties

Bekijk meer referenties