Conferentiecentrum Pagedal

Zalen

Onze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar en te gebruiken voor uiteenlopende activiteiten en bijeenkomsten, van klein tot heel groot. 

In het centrumgebouw van Pagedal, het Pagecentrum, bevinden zich zeven zalen van verschillend formaat. Afhankelijk van de groepsgrootte van uw conferentie kijken wij graag welke zaalfaciliteiten het beste voor uw conferentie geschikt zijn. 

Conferentiezalen
In het Pagecentrum bevinden zich twee grote conferentiezalen van 2.300 en 1.700 m2. Tussen beide zalen bevindt zich een zakwand waardoor het mogelijk is om de zalen als één grote ruimte te gebruiken. Afhankelijk van uw wensen richten wij de zalen in met tapijttegels, stoelen, tafels, een podium en eventueel licht en geluid. 

Vergaderzalen
De vergaderzalen in het Pagecentrum bestaan uit vijf ruimtes met verschuifbare tussenwanden. De bovenzalen zijn hierdoor te gebruiken als vijf losse zalen of één grote ruimte. 

Pageborg
In onze groepsaccommodatie de Pageborg bevindt zich een moderne zaal van 185 m2. De zaal beschikt over een eigen foyer met gashaard. In de zaal is standaard een beamer en geluidsinstallatie aanwezig. 

Overige mogelijkheden
Naast onze standaard zalen en ruimtes zetten wij in sommige gevallen ook onze squashbanen en zijruimte van onze bar/restaurant de Pagerie in voor het creeeren van extra workshopruimtes. 

Factsheet
Download hier onze factsheet met een overzicht van de oppervlakte en capaciteit per zaal. 

Vrijblijvend voorstel
Benieuwd welke zalen het meest geschikt zijn voor uw conferentie? Wij adviseren u graag. Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.
Terug

Referenties

Bekijk meer referenties