Conferentiecentrum Pagedal

Vakantiepark

Wij beschikken over een ruim en gevarieerd aanbod aan bungalows en appartementen. Alle wooneenheden zijn voorzien van alle gemakken die u mag verwachten.

Uw conferentiebezoekers comfortabel laten overnachten, dat is onze wens! Één van de mogelijkheden die we hiervoor bieden is het overnachten op ons vakantiepark. Ideaal voor conferentiebezoekers die graag de comfort en gezelligheid van een eigen huis niet willen missen.

Accommodaties
Het vakantiepark beschikt over vier verschillende type accommodaties. Alle accommodaties zijn standaard voorzien van een sfeervolle inrichting met een compleet ingerichte keuken, een badkamer met douche en slaapkamers met bedden voorzien van dekbedden. 

Capaciteit
De totale overnachtingscapaciteit van ons vakantiepark bedraagt 850 bedden. Voor grotere groepen wordt er vaak ook gebruik gemaakt van het campingterrein. In overleg is het ook mogelijk om extra capacitet te creeren door gebruik te maken van de groepsaccommodatie en het campingterrein. 

Catering
Voor conferenties waarbij de gasten op het vakantiepark verblijven biedt Pagedal twee mogelijkheden voor de catering. De eerste mogelijkheid, self-service, betekent dat alle deelnemers zelf hun eten bereiden in de keuken van de bungalow of appartement. Een tweede mogelijkheid, full-service, is om de catering door Pagedal te laten verzorgen. 

Sport & Ontspanning
Conferentiebezoekers die overnachten op het vakantiepark kunnen kosteloos gebruik maken van het subtropisch zwembad van Pagedal. Ook beschikt het vakantiepark over diverse speelplaatsen voor kinderen. Voor de jeugd is er een sportkooi en beachvolleybalveld. 

Eigen tv-kanaal
Een extra services die Pagedal biedt is het uitzenden van de beelden die in de zaal worden gemaakt. Zo kunt u tijdens een bijeenkomst in uw huisje blijven zonder dat u iets hoeft te missen!

Factsheet vakantiepark
Download hier de factsheet van het vakantiepark met informatie over de verschillende type bungalows en appartementen. 

Vrijblijvend voorstel
Geinteresseerd in de kosten voor een conferentie inclusief overnachting op ons vakantiepark? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat. 
Terug

Referenties

Bekijk meer referenties