Conferentiecentrum Pagedal

Groepsaccommodatie

Op de rand van het vakantiepark van Pagedal staat groepsaccommodatie de Pageborg. Deze luxe en gezellige groepsaccommodatie beschikt over alle benodigdheden voor een ontspannen verblijf. De Pageborg kan helemaal zelfstandig gebruikt worden of dienen als één van de onderkomens tijdens een grote conferentie.

Op de rand van het vakantiepark van Pagedal staat groepsaccommodatie de Pageborg. Deze luxe en gezellige groepsaccommodatie beschikt over alle benodigdheden voor een ontspannen verblijf. De Pageborg kan helemaal zelfstandig gebruikt worden of dienen als één van de onderkomens tijdens een grote conferentie.

Kamers
De Pageborg heeft in totaal 28 kamers verdeeld over twee verdiepingen. Hiervan zijn 18 vierpersoons kamers en 10 zespersoons kamers. De vierpersoons kamers beschikken over twee luxe hotelboxsprings en twee bovenbedden. De zespersoons kamers bevatten drie luxe hotelboxspings en drie bovenbedden. 

Douches
Op de begane grond bevinden zich vier heren en vier dames douches. Op de eerste verdieping is dit hetzelfde waardoor de Pageborg in totaal over 16 douches beschikt. Het gebruik van de douches is bij de huurprijs inbegrepen. 

Zaal
De Pageborg beschikt over één grote zaal van 180 m2. De zaal kan worden ingericht met de 150 stoelen en 30 tafels die in de accommodatie aanwezig zijn. Audiovisuele voorzieningen zoals een beamer en geluidsinstallatie zijn standaard aanwezig. 

Multifunctionele ruimtes
Op de begane grond van de Pageborg is er een multifunctionele ruimte die gebruikt wordt voor de opslag van de tafels en stoelen. Op de verdieping bevindt zich een tweede multifunctionele ruimte die wordt gebruikt voor de opslag van 18 opklapbedden. Beide ruimtes zijn prima te gebruiken als kleine zaal. 

Vuurplaats
Aan de zuidzijde van de accommodatie ligt een gezellige vuurplaats. Tegen een kleine vergoeding kan u gebruik maken van de vuurplaats inclusief hout. 

Keuken
De keuken van de Pageborg beschikt over alle gemakken die nodig zijn voor een goede catering. Naast een grote koelkast, vriezer, oven, magnetron en groot gasfornuis beschikt de keuken ook over een professionele vaatwasser en koffiemachine.

Grasveld
Direct naast de Pageborg ligt een groot grasveld. Een deel van dit veld is exclusief voor Pageborg groepen waardoor u hier ongestoord uw eigen activiteiten kunt organiseren. 

Vrijblijvend voorstel
Geinteresseerd in de mogelijkheden van de Pageborg voor uw verblijf. Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat. 
Terug

Referenties

Bekijk meer referenties