Conferentiecentrum Pagedal

Evenemententerrein

Het evenemententerrein direct naast het Pagecentrum biedt u als organisator ongekend veel mogelijkheden voor uw conferentie

Direct naast het centrumgebouw van Pagedal bevindt zich een het evenemententerrein van Pagedal. Dit terrein kan voor diverse doeleinden gebruikt worden zoals het plaatsen van tenten, het organiseren van een volleybalternooi of als centrale locatie voor een gezellige familiemiddag. 

De totale oppervlakte van het evenemententerrein is 1.250 m2 met in het midden van het terrein een geasfalteerd looppad. Het evenemententerrein beschikt over 3 stroomkasten met twee normale 230V-aansluitingen en een krachtstroomaansluiting. 

Wanneer u als organisatie op zoek bent naar nog meer ruimte voor uw activiteiten is dat mogelijk met de recreatiezone of het grasveld bij onze groepsaccommodatie de Pageborg. Indien beschikbaar lenen deze gebieden zich uitstekend voor bijvoorbeeld een barbecue of activiteitendag. 

Vrijblijvend voorstel
Geinteresseerd in de mogelijkheden die het evenemententerrein te bieden heeft voor uw conferentie? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat. 
Terug

Referenties

Bekijk meer referenties