Christelijke conferenties

Catering op maat

Geen zin om alle deelnemers zelf te laten koken? Pagedal verzorgt graag de complete catering, ongeacht de grootte van de groep.

Een geslaagde conferentie valt of staat met een juiste culinaire invulling. Wij nemen deze zorgen graag voor u uit handen maar u kan er ook voor kiezen om de catering door uw gasten zelf te laten doen. Als mede-organisator denken wij graag met u mee binnen de wensen van uw budget. 

Self-service 
Alle accommodaties op het vakantiepark beschikken over een keuken met keukeninventaris. Deelnemers aan uw conferentie zijn hierdoor in staat om zelf de catering te verzorgen. Dit betekent wel dat deelnemers in hun eigen accommodatie de maaltijden nuttigen en er geen centrale locatie is waar men gezamenlijk kan eten. 

Full-service
Vanuit de keukens in ons centrumgebouw zijn wij in staat om kleine- en grote groepen te voorzien van catering. Bij kleine groepen kan dit direct vanuit onze bar/restaurant de Pagerie. Voor grote groepen richten wij hier een tijdelijk restaurant, in één van onze onferentiezalen, voor in. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij ontbijt, lunch en diner verzorgen of een deel hiervan. Alle maaltijden worden in buffetvrom aangeboden. Wij hebben ervaring met het cateren van grote groepen.

Maaltijdservice
Verblijft u met een groep in onze groepsaccommodatie de Pageborg dan bieden we u nog een derde optie; maaltijdservice. Met dit catering concept bereiden wij alle maaltijden voor in ons eigen keuken. Op de vooraf afgesproken tijdstippen bezorgen wij de maaltijden in de keuken van de Pageborg waar u zelf zorgt voor het opdienen, afruimen en afwassen.

Vrijblijvend voorstel
Geinteresseerd in de kosten voor een conferentie inclusief een verzorgde catering? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat. 

Terug

Referenties

Bekijk meer referenties