Conferentiecentrum Pagedal

Sport & Ontspanning

Zwemmen, tennissen, beachvolleyballen, fitnessen, een zonnebankje nemen of lekker actief bezig zijn in de ruime sporthal?

Even wandelen, lekker sporten of zin in een frisse duik? Aan sport, ontspanning, natuur en recreatie is op en rond Pagedal geen gebrek. De mogelijkheden zijn zo divers dat we voor iedereen iets te bieden hebben. Wij helpen u graag met het samenstellen van een passend programma. 

Standaard voorzieningen en mogelijkheden
Tijdens conferenties kunnen gasten gratis gebruik maken van de diverse sport & recreatievoorzieningen van Pagedal. Bekijk hier de factsheet sport & ontspanning met een overzicht van de mogelijkheden per leeftijdsgroep. 

Georganiseerde activiteiten
Naast onze standaard sport & ontspanningsvoorzieningen beschikt Pagedal over een eigen Adventure Park waar diverse uitdagende activiteiten worden aangeboden. Bekijk hier de factsheet van het Adventure Park met een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Een activiteitenprogramma in het Adventure Park dient minimaal 4 weken van tevoren te worden geboekt.  

Omgeving
Ook de omgeving van Paegedal biedt veel verschillende mogelijkheden. Zo behoren een uitstapje naar Dierenpark Emmen, attractiepark Drouwenerzand, vestigingsstad Bourtange, de bekende hunnebedden in Drenthe of stad Groningen ook tot de mogelijkheden.

Overig
De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het organiseren van leuke activiteiten. Enkele voorbeelden hiervan zijn een hardloopwedstrijd, een gezellige familiemiddag, een uitdagende survivalrun en een 'Ter land ter zee' activiteit. Heeft u ook specifieke wensen? Wij horen het graag!

Vrijblijvend voorstel
Geinteresseerd in de kosten voor een conferentie inclusief een leuk activiteitenprogramma? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat. 
Terug

Referenties

Bekijk meer referenties